Bøger / skønlitteratur / roman

Hun


Beskrivelse


Sarah og Will var kærester i highschool. Pludselig stikker Sarah af og Will forstår ikke, hvad der er sket. 7 år senere møder han hende igen. Wills version af samme historie som i "Ham".

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 9. nov. 2017

af

af

Maria Sjøblom

d. 9. nov. 2017

Sarah og Will var kærester i high school. Pludselig stikker Sarah af, og Will forstår ikke, hvad der er sket. 7 år senere møder han hende igen. Wills version af historien fra 1. del i serien, Ham, hvor samme historie blev fortalt af Sarah. Romantik og erotik for især unge kvinder.

Will var den mest populære fyr i high school. Pigerne flokkedes om ham, men han havde kun øje for sin bedste ven, Sarah. Will var sikker på, at de skulle være sammen til deres dages ende. Men efter en fest stikker Sarah af og vender aldrig tilbage. Will bevarer venskabet med Sarahs forældre og hendes storebror, Brian. De kan dog heller ikke fortælle ham, hvad der er sket. Will uddanner sig til lærer og passer sin deppresive mor. Han kan dog ikke glemme Sarah. Da Will hører, at hun vender hjem til Brians bryllup, er han fast besluttet på ikke at lade hende slippe væk igen.

Her kommer nye lag på den romantiske historie om Sarah og Will - og ikke mindst en hel del flere sexscener. Bogen springer meget i handlingssekvenserne og det er nødvendigt at have læst 1. del for at kunne finde hoved og hale i det hele. I USA er der udkommet 3 bind i serien samt en bog om Sarahs fantastiske veninde, Saywer.

Serien om Will og Sarah kan sammenlignes med Abbi Glines' serie "Rosemary Beach", der starter med Alt for mange hemmelighederGrey. I Grey får vi på samme måde den mandlige version af kærlighedshistorien mellem Anastasia og Mr. GreySerien om Will og Sarah kan sammenlignes med Abbi Glines' serie "Rosemary Beach", der starter med Alt for mange hemmeligheder. I får vi på samme måde den mandlige version af kærlighedshistorien mellem Anastasia og Mr. .