Bøger / faglitteratur til børn

Hund


Beskrivelse


I bogen kan man læse om både ulve, vildhunde og tamhunde, men der er fokus er på hunden som kæledyr. Man kan blandt andet læse om hvalpe, pasning, træning og hundesprog. LET-tal: 14 Opgaver og lærertekst til alle seriens bøger findes på portalen: fagbog.gyldendal.dk.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 1. aug. 2017

af

af

Dorthe Grønbæk

d. 1. aug. 2017

Lær hvordan du bliver bedste ven med din hund og lær at forstå hundens opførsel. Fagbog om hunden som kæledyr. Fra 8 år.

Fagbog med 12 forskellige opslag om nogle af de vigtige forhold, der er ved at være hundeejer som fx valg af hund, hunden i huset, foder, adfærd, kommunikation og træning. Emnerne beskrives med en overskrift, tekstbokse og flere farvefotos af hunde. Om emnet "daglig pasning" fortælles om børstning, tandpleje, klipning af kløer, bad. Der er en indholdsfortegnelse forrest i bogen og bagest er en ordliste. Til sidst er der en hundequiz med spørgsmål, som tager udgangspunkt i de emner, som er blevet beskrevet. Forfatteren har skrevet andre børnebøger om kæledyr, men er ikke tidligere oversat til dansk. Bogen indgår i serien "Kæledyr".

Kan læses af alle som interesserer sig for hunde, også selvom man ikke er hundeejer, men bare ønsker sig en hund. Der er mange gode og praktiske råd, og de mange flotte farvefotos gør bogen ekstra indbydende. Forfatteren kommer godt rundt om emnet og har mange gode vinkler på at forstå hunde, og det hele forklares på en overskuelig måde og i et klart sprog.

En anden overskuelig bog med mange informationer om valg og pasning af hunde er Pasning af hunde og hvalpeAlt om hunde. I Alt om hunde er der også mange flotte og farvestrålende billeder, dog med en lidt tungere tekstEn anden overskuelig bog med mange informationer om valg og pasning af hunde er Pasning af hunde og hvalpe. I er der også mange flotte og farvestrålende billeder, dog med en lidt tungere tekst.Informationer og udgaver