Bøger / faglitteratur til børn

Hunde på job


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 16. jan. 2017

af

af

Jesper Holtoug

d. 16. jan. 2017

Vidste du, at hunde hjælper mennesker med mange forskellige slags arbejde? Hunde passer dyr, de fanger tyve og de hjælper blinde. Mon hunden kan lide at være på arbejde - og mon den får noget for det? Hvis du er 6-8 år og godt i gang med at lære at læse, og hvis du er nysgerrig - så er det her lige en bog for dig.

En ny fagbog i serien "Jeg læser" for børn i indskolingsalderen. Bogen beskriver mange sider af hunden som menneskets hjælper, hvor hundens sanser, hjerne og muskler udnyttes. De forskellige afsnit illustreres med store farve-fotos. Hvert afsnit fylder en dobbeltside, og små fakta-bokse giver ekstra forklaringer. Bogen har en sværhedsgrad på lix 15.

Det er en fin og farvestrålende lille fagbog, som fortæller en masse spændende ting om hunden som dygtig og glad medhjælper i mange situationer. Sproget er enkelt, varieret og godt flydende.

Der findes flere bøger om hunden, som hjælper mennesket - de findes både på papir og på nettet. En god papirbog, som både handler om hunden i det hele taget og om hunden på job, er: HundenHunde på arbejde. En tykkere og meget mere grundig bog om hunden, som menneskets hjælper, er: Hunde på arbejdeDer findes flere bøger om hunden, som hjælper mennesket - de findes både på papir og på nettet. En god papirbog, som både handler om hunden i det hele taget og om hunden på job, er: Hunden. En tykkere og meget mere grundig bog om hunden, som menneskets hjælper, er: .