Bøger / faglitteratur til børn / roman

Hunde


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 27. feb. 2018

af

af

Inge Lykke

d. 27. feb. 2018

Du kan lære en hund mange ting, hvis du træner med den hver dag. Der findes mellem 350 og 400 hunderacer. Et gadekryds er en blanding af flere racer. Til børn på 7-8 år.

En hund bliver ca. 14 år. Den kaldes en hvalp, til den er 2 år. Hvalpe kan først se, når de er 9-10 dage gamle. Hunde spiser næsten det samme som mennesker, men mange hunde spiser også tørfoder. Når du passer en hund, skal du gå tur med den, lege med den og give den mad og vand. Man kan gå på hundeskole med sin hund, så den lærer at opføre sig pænt. En hund kan vise, om den er glad eller sur. Fx logrer den med halen, når den er glad. Let-tal 13. Udgives i serien "Fagklub. Grøn" fra Alinea. Illustrationerne er farvefotos, som findes på hver anden side.

Lækker lille fagbog til den første selvstændige læsning. Her er konkrete fakta og viden om, hvad man skal sørge for, når man har en hund. Dejlige farvefotos af skønne hunde.

Andre fagbøger om hunde er fx Hunde på jobHunden fra 2017 og Hunden fra 2011Andre fagbøger om hunde er fx Hunde på job fra 2017 og fra 2011.