Bøger / faglitteratur / opskrifter

Hurtig lækker mad! : 160 opskrifter - alle kan være med


Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 27. mar. 2017

af

af

Line Hoffgaard

d. 27. mar. 2017

Er du til hurtig lækker mad lavet på blot 10 minutter, så kast dig over denne nye kogebog. Alle kan være med.

160 opskrifter på hurtige retter. Forfatteren lover, at opskrifterne kan laves på 10 minutter, hvis man er rap på fingrene, planlægger tingene godt og har alle ingredienser klar på forhånd. Opskrifterne er inddelt i småretter og fingermad, salater og supper, pasta, lynhurtige desserter og kød, fjerkræ og fisk. Der er få klassiske retter og meget ny inspiration. Forsiden har en gul baggrund med stor sort tekst. Alle opskrifter har billeder af ingredienserne og den færdige ret. Vejledningerne er overskuelige og ingredienslisten er kort. Sue Quinn har også udgivet Uden tilsat sukkerDen lille superfood bibel og Den lille superfood bibel160 opskrifter på hurtige retter. Forfatteren lover, at opskrifterne kan laves på 10 minutter, hvis man er rap på fingrene, planlægger tingene godt og har alle ingredienser klar på forhånd. Opskrifterne er inddelt i småretter og fingermad, salater og supper, pasta, lynhurtige desserter og kød, fjerkræ og fisk. Der er få klassiske retter og meget ny inspiration. Forsiden har en gul baggrund med stor sort tekst. Alle opskrifter har billeder af ingredienserne og den færdige ret. Vejledningerne er overskuelige og ingredienslisten er kort. Sue Quinn har også udgivet Uden tilsat sukker og .

En inspirerende kogebog, der ser ud til at holde, hvad den lover omkring hurtige retter. En mindre del af opskrifterne har karakter af at være snacks og ikke et egentlig måltid. Forsiden er iøjnefaldende med sin gule farve, men den signalerer ikke kogebog ved første øjekast.

Der findes et moderat udvalg af kogebøger om hurtig mad. Hey! Det er snydEkspres middageJamies mad på 15 minutter benytter sig af de lette løsninger, hvor færdigproducerede råvarer nogle gange indgår. Ekspres middage byder på retter lavet på 5-30 minutter og Jamies mad på 15 minutter har retter lavet på 15 minutterDer findes et moderat udvalg af kogebøger om hurtig mad. Hey! Det er snyd benytter sig af de lette løsninger, hvor færdigproducerede råvarer nogle gange indgår. byder på retter lavet på 5-30 minutter og Jamies mad på 15 minutter har retter lavet på 15 minutterDer findes et moderat udvalg af kogebøger om hurtig mad. Hey! Det er snyd benytter sig af de lette løsninger, hvor færdigproducerede råvarer nogle gange indgår. Ekspres middage byder på retter lavet på 5-30 minutter og har retter lavet på 15 minutter.