Bøger / faglitteratur / kogebøger

Hurtigt + nemt = lækkert : rigtig mad uden besvær


Beskrivelse


Opskrifter til både brunch, frokost, snacks, hovedretter og dessert som kan laves hurtigt og med få ingredienser.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 23. mar. 2017

af

af

Lene Hedengran Rasmussen

d. 23. mar. 2017

En indbydende kogebog med hurtig, nem og lækker mad til ny inspiration for alle, der gerne vil bruge tiden på andet end at lave mad. Hvis man ikke er så ferm i et køkken - eller bare ikke er til at læse lange opskrifter - så kan man med fordel bruge denne bog.

Der indledes med en introduktion, hvor bl.a. bogens opbygning beskrives: Mad på mellem 30-60 minutter og tre-syv hovedingredienser pr. opskrift. Der er også angivet hurtige genveje, hvad køkkenskabe-og køleskabet bør indeholde samt en liste med gode køkkenredskaber. Bogen indeholder opskrifter på brunch, frokost, aftensmad, desserter og snacks. Til hver opskrift er angivet antal personer samt hvor langt tid det tager, inden maden er færdig. Der er ingen ingredienslister, da opskrifterne består af få ingredienser. Ingredienserne er velkendte og enkle at skaffe. Bogen afsluttes med et alfabetisk register. Forfatteren Emily Kydd - E.K. - er foodstylist, opskriftsforfatter og kok.

En kortfattet kogebog båret af billeder. For nogle vil det være en fordel bare at kaste sig ud i opskriften; andre vil savne en ingrediens-oversigt. Teksten er sat med ret små bogstaver.

Sammenlignelig med Trine Hahnemans kogebøger - fx 365 hverdagsretter. E.K.s opskrifter er dog enklere at gå til.