Bøger / faglitteratur

Hus med planter : om at bo med sukkulenter, luftplanter og kaktus


Beskrivelse


Guide til hvordan man kan indrette sit hjem med hårdføre planter som sukkulenter og kaktus, og vejledning i hvordan man passer dem.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 20. feb. 2017

af

af

Kirstine Louise Grøngaard

d. 20. feb. 2017

Utrolig lækker og moderne bog om planter i hjemmet. Anvendelig for personer med både meget og lidt grønne fingre.

Sukkulenter, luftplanter og kaktusser er omdrejningspunktet for bogen. Deres pasning, typiske sygdomme, hvordan man omplanter dem og hvordan man kan opstille dem på forskellige måder. Desuden er der gør-det-selv vejledninger på bl.a. planteophæng og urtepotter i letvægtscement. Bogen er illustreret med både billeder og håndtegnede illustrationer og indeholder indeks. Bogen fungerer også som opslagsværk over de forskellige planter indenfor de overnævnte tre arter. De to forfattere har firmaet Ro Co, hvor de bl.a. laver workshops om planter og designer butiksinteriør.

Denne bog falder lige ned i plantetrenden som for alvor greb om sig i 2015. Bogen er spækket af visuelle lækre billeder og har sådan lidt en "coffee table"-look over sig. En bog man vil lade ligge fremme fordi den er i et flot design og samtidig et nyttigt opslagsværk til pasning og pleje af de meget trendy planter.

Fra 2016 findes Sukkulenter og kaktusSukkulenterStueplanter og fra 2017 Sukkulenter. Desuden findes Stueplanter fra 2017, denne har dog et lidt bredere fokusFra 2016 findes og kaktus og fra 2017 . Desuden findes Stueplanter fra 2017, denne har dog et lidt bredere fokusFra 2016 findes Sukkulenter og kaktus og fra 2017 Sukkulenter. Desuden findes fra 2017, denne har dog et lidt bredere fokus.