Bøger / faglitteratur

Hvad alle bør vide om mænd : pik, potens og parforhold


Beskrivelse


Forlagets beskrivelse: HVAD ALLE BØR VIDE OM MÆND giver dig svar på mange af de spørgsmål om krop, kærlighed og sex, der kan opstå i løbet af et helt mandeliv - eller i livet med en mand. Du kan blandt andet læse om mandens kønsdele, normalstørrelser, kroppens genitale funktioner og reaktioner, erogene zoner, stødteknikker, orgasmer, rejsningsbesvær og hvorfor bækkenbundstræning også er godt for mænd. Desuden får du masser af hands-on-råd til et bedre kærligheds- og sexliv. Jesper Bay-Hansen er læge og en af Danmarks førende kliniske sexologer. Ann-Marlene Henning er sexolog og parterapeut. Begge har mange års erfaring med at hjælpe mænd og kvinder til et bedre kærligheds- og sexliv. I denne bog afliver de mange af de myter, der eksisterer om den mandlige seksualitet. Læs om: (1) Er der forskel på mænd og kvinder? (2) Mænd - og mandemyter - om køn, seksualitet og kærlighed. (3) Mandens kønsdele og orgasmer - og lidt om sexsygdomme. (4) Et mandeliv - forandringer i krop, seksualitet og kærlighed. (5) Mandens seksuelle respons og nydelse - og lidt om ligheden mellem sex og fodbold. (6) De store forventninger og den lille forførelse - om parforhold, kærtegn og erotik. (7) Piksund livsførelse - potens, præstationsangst og rejsningsbesvær. (8) Ejakulation - stødteknikker, bækkenbundstræning og andre øvelser. (9) Sex, smerter og sygdom - når noget ikke er, som det skal være.

Anmeldelser (4)


Bibliotekernes vurdering

d. 29. maj 2018

af

af

Carsten Güllich-Nørby

d. 29. maj 2018

En kvindelig og en mandlig sexolog udgiver inspirerende bog med undertitlen "Pik, potens og parforhold". Tips, gode råd og klog indsigt om at være mand. Til alle mænd og til kvinder med mænd i deres liv.

"Sandheden er jo, at der er uendelige mange måde at være mand på - ligesom der er uendelig mange måde at være kvinde på." Sådan skriver forfatterne indledende i deres bog, hvor de slår et slag for mangfoldigheden, der kan rumme både bløde mænd og hårde kvinder. Bogen er i 8 dele. Fra "Mænd og mandemyter - om køn, seksualitet og kærlighed" over "Mandens seksuelle respons og nydelse - og lidt om ligheden mellem sex og fodbold" til "Piksund livsførelse - potens, præstationsangst og rejsningsbesvær" og "Ejakulation - stødteknikker, bækkenbundstræning og andre øvelser". Sidste del hedder: "Sex, smerte og sygdom - når noget ikke er som det skal være." Her er et råd til alle mænd om ikke at lade pikken dække alle følelsesmæssige behov fordi du så er mere sårbar, hvis du en dag bliver syg og ikke er så viril som før. Ann-Marlene Henning er sexolog og parterapeut og Jesper Bay-Hansen er klinisk sexolog.

Forfriskende kontant mandeguide med kloge ord om det at være mand med pik, hjerne og hjerte. "For hver mand, der betragter sin seksualitet som en fuldendt rejse, er der en mand, der betragter sin seksualitet som en livslang udviklingsrejse.".

En anden bog, dog med fokus alene på rejsningsproblemer er Vinke, vinke med min pik.


Information

d. 15. juni 2018

af

af

David Rehling

d. 15. juni 2018


Sygeplejersken

Årg. 118, nr. 11 (2018)

af

af

Jette Bagh

Årg. 118, nr. 11 (2018)