Bøger / faglitteratur / opbyggelig litteratur

Hvad Gud sagde : de 25 kernebudskaber i Guddommelige samtaler, som vil forandre dit liv og verden


Beskrivelse


Indeholder dele af forfatterens samtaler med Gud, Guds budskab, fra serien Guddommelige samtaler, som sammenfatter det man gerne vil vide om livet og om hvordan det bedst leves.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 14. apr. 2016

af

af

Inger Nygaard Kaad

d. 14. apr. 2016

Spirituel bog med 25 kernebudskaber til menneskene fra Gud - fortalt og forklaret af forfatteren. For voksne med spirituel interesse.

Bogen opsamler de 25 vigtigste budskaber fra Gud, som forfatteren tidligere har beskrevet i serien "Guddommelige Samtaler". Efter et forord listes de 25 kernebudskaber, som så efterfølgende forklares. Forklaringerne er opdelt i forfatterens uddybende kommentarer til det enkelte budskab og en praktisk gennemgang af, hvordan det enkelte budskab kan bruges i læserens daglige liv.

Passioneret og dedikeret bog af en forfatter med meget på hjerte. Den er skrevet i et vedkommende og personligt sprog med mange eksempler. Forfatteren tager læseren ved hånden og gør alt, hvad han kan for at forklare de utrolige budskaber, han har modtaget fra Gud. I nogle kapitler bliver det dog esoterisk og kan for en udefrakommende være svært at forstå. Forfatteren gør selv opmærksom på denne problematik.

Samvær med GudVenskab med GudGuddommelige samtaler. 1. bog : En usædvanlig dialog, Venskab med Gud samt Guddommelige samtaler. 1. bog vil være nyttige at læse for at få det fulde udbytteSamvær med Gud, samt Guddommelige samtaler. 1. bog vil være nyttige at læse for at få det fulde udbytteSamvær med Gud, Venskab med Gud samt Guddommelige samtaler. 1. bog vil være nyttige at læse for at få det fulde udbytte.