Bøger / faglitteratur til børn

Hvad laver en politiker?


Beskrivelse


Om hvad det vil sige at være politiker, samt om hvad politikere laver.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 26. apr. 2019

af

af

Henrik Munch Jørgensen

d. 26. apr. 2019

Fagbog om det at være politiker. Bogen kan anvendes af børn mellem 7-9 år, der har knækket læsekoden, eller tilflyttere med fremmedsproglig baggrund.

Over 14 sider, der hver består af et meget stort farvefoto og en kort tekst på én sætning, fortæller denne bog om, hvad det vil sige at være politiker samt hvad politikere laver. Afslutningsvis er der en mere teksttung side med flere facts. Via QR-koder er der mulighed for at få bogen læst op.

Bogen giver et fint, kortfattet indblik i det at være politiker. Men letlæst er den ikke. Der er mange lange og svære ord og et lix-tal helt oppe på 22. Så for dygtige læsere, er det en letlæst bog. Læsesvage læsere vil ikke finde bogen let, men kan til gengæld benytte sig af muligheden for oplæsning.

Vil man læse mere, kan man vælge den mere omfattende titel FolketingetVores folketingVi skal til valg, eller QR-bøger som Vores folketing og Vi skal til valgVil man læse mere, kan man vælge den mere omfattende titel Folketinget, eller QR-bøger som og Vi skal til valgVil man læse mere, kan man vælge den mere omfattende titel Folketinget, eller QR-bøger som Vores folketing og .