Bøger / skønlitteratur / roman

Hvad nu, Oliver?


Beskrivelse


Oliver går på teknisk skole og tager et SMS-lån. Han nyder livet sammen med vennerne, men en dag skal lånet betales tilbage og Oliver har ikke pengene.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 20. nov. 2014

af

af

Stine Grabas

d. 20. nov. 2014

Oliver låner penge gennem et SMS-lån. Han lever livet, men en dag skal pengene betales tilbage og kontoen er tom. Unge og voksne, der har lidt svært ved at læse, vil finde denne underholdende.

Oliver går på teknisk skole og har svært ved at få venner. Han begynder at hænge ud med nogle, der ryger tjald, ligesom ham selv. Der er fuld fart på, og Oliver tager et SMS-lån. Inden længe har han taget flere lån, og han kan ikke betale tilbage. Han kvitter skolen, bliver hjemløs og mister sit job, fordi han lugter. Det er ren nedtur for Oliver. Han lever af at samle flasker og overnatter i tilfældige kældre. Til sidst bliver det for meget, og han får hjælp på herberget, og her møder han nye venner.

En god og levende fortælling om en ung mand, hvis liv smuldrer fuldstændigt. Sprogligt hører den til i den svære ende af letlæsningsbøgerne. Flot og dragende forside, som nok skal tiltrække unge mænd.

I samme serie findes bl.a. Karen Jeppe og det armenske folkHvad fatter fatterBlackjackLog-inMallorca, Bank, Idiot og Hvad fatter fatter. Blackjack, Log-in og Mallorca, Bank, Idiot er eksempler på læsletbøger med nogle af de samme temaerI samme serie findes bl.a. Karen Jeppe og det armenske folk og . Blackjack, Log-in og Mallorca, Bank, Idiot er eksempler på læsletbøger med nogle af de samme temaerI samme serie findes bl.a. Karen Jeppe og det armenske folk og Hvad fatter fatter. , Log-in og Mallorca, Bank, Idiot er eksempler på læsletbøger med nogle af de samme temaerI samme serie findes bl.a. Karen Jeppe og det armenske folk og Hvad fatter fatter. Blackjack, og Mallorca, Bank, Idiot er eksempler på læsletbøger med nogle af de samme temaerI samme serie findes bl.a. Karen Jeppe og det armenske folk og Hvad fatter fatter. Blackjack, Log-in og er eksempler på læsletbøger med nogle af de samme temaer.