Bøger / faglitteratur

Hvad vil du ha'? : lyst, lykke og liderlighed


Beskrivelse


Gode råd om samliv og sexliv for både par og singler.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 7. okt. 2009

af

af

Katja Larsen

d. 7. okt. 2009

Hvad vil du ha'? henvender sig til kvinder og mænd - både singler og folk i parforhold.

Forfatter, sexolog og brevkasseredaktør, Joan Ørting, har endnu engang begået en indbydende bog til kvinder og nysgerrige mænd. Denne bog handler om at tage ansvar for, hvad du ønsker og sørge for at få det, uanset om det drejer sig om orgasmer, hede kys eller at din mand tager opvasken én gang om ugen. De fleste af kapitlerne er oprindeligt skrevet til og publiceret på Joan Ørtings hjemmeside. Hvad vil du ha'? er da heller ikke en bog man læser i et stræk. Hvert lille kapitel lægger op til refleksion over hvordan man kan opnå det man ønsker af livet. Lækkert layout og lækre fotos og et vigtigt budskab serveret i et lettilgængeligt sprog. Alt i alt en bog der vil blive efterspurgt på alle biblioteker.

Joan Ørting har skrevet diverse andre bøger om samliv, men denne bogs tekster henvender sig også til singler. Der vil sikkert altid være efterspørgsel på denne type bøger, og Joan Ørtings navn i sig selv vil også betyde udlån.

Joan Ørting er kendt som forfatter, sexolog og brevkasseredaktør og denne bog skuffer heller ikke. Hvad vil du ha'? er en indbydende bog med budskabet, at vi selv er ansvarlige for vores lykke og lyst.