Bøger / faglitteratur

Hvalpe : glade, klodsede, søde


Beskrivelse


Om at finde den rigtige hundehvalp og hvordan man indretter hjemmet til en hvalp. Om fodringen og pasningen samt hundesprog og de første skridt i hundetræningen.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 8. sep. 2008

af

af

Knud Weile

d. 8. sep. 2008

En allerførste bog til den kommende hundeejer om anskaffelse af den rigtige hvalp og om hvalpens første opdragelse og træning.

I det sædvanlige udstyr i Ateliers serie af små specialhundebøger, fortæller den tyske forfatter, hvad en helt almindelig hundeejer skal vide om anskaffelse, pleje og opdragelse af en hundehvalp. Forfatterens vejledning er praktisk og snusfornuftig. Inden man kommer for godt i gang, lægges der op til, at læseren indledningsvis bør bedømme sin egnethed som hundeejer, og herefter gennemgås kort de problemer, pligter og udfordringer, der møder den nybagte hundeejer.

Man kan i forvejen finde meget stof om anskaffelse af en hvalp, i mange monografier og i enhver god hundebog. Bogen her er en overkommelig, letlæst og overskuelig begynderbog for den helt forudsætningsløse hundeinteresserede, der dog bør følge op med supplerende læsning og/eller deltagelse i organiseret hundetræning.

En fornuftig og hurtigt læst første introduktion for hvalpekøbere og kommende hundeejere, der fortæller det nødvendigste om hvalpens anskaffelse og dens første tid i hjemmet.