Bøger / faglitteratur til børn

Hvalpepleje & træning : forstå dit kæledyr, så du kan passe godt på det


Beskrivelse


Om at få en hundehvalp som kæledyr og hvad det indebærer at passe den i det daglige, med gode råd om racer og adfærd, foder og renlighed, samt træning og pasning.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 6. juni 2011

af

af

Erik Nicolaisen Høy

d. 6. juni 2011

Bogen henvender sig til (kommende) hundeejere som ønsker korte og elementære informationer om hvad det indebærer at anskaffe en hund.

Jeg har ikke kunnet finde andre oplysninger om forfatteren end hvad bogen selv skriver: Ekspert i pleje og træning af hunde. Bogen giver i pointeform en række svar på hvad ukyndige kommende hundeejere bør vide om hundes afstamning, hovedgrupper af hunde, anskaffelse (for og imod), hvad for en slags hund, hvad det kan indebære for forholdet til familie og andre husdyr, foder, renlighed og pasning i det hele taget. Altså i hovedsagen overvejelser før anskaffelsen og hvad man skal gøre umiddelbart efter at have fået en hundehvalp. Hvert opslag har sit tema. Teksten er ganske kort og letforståelig. Billedmæssigt er bogen fyldt med farvefotoer i høj kvalitet af nuttede og velplejede hundehvalpe.

Der er et par nyere bøger om hvalpe: Bailey Hvalpebogen : sådan får du en glad og velopdragen hund, 2. udg. 2009, og Jarnved Fra hvalp til hund, 2. udg. 2009. Begge er mere dybtgående og omfattende. Derudover kommer de fleste generelle hundebøger ind på emnet.

Begynderbog for vordende hundeejere.