Bøger / skønlitteratur / roman

Hvem er jeg?


Beskrivelse


Lexi vågner op på hospitalet efter en bilulykke uden nogen erindring om de sidste 3-4 år. Til sin overraskelse finder hun ud af, at hun lever et liv i luksus med en succesfuld karriere og en millionær-ægtemand, men dette perfekte liv er både vanskeligt at tackle og slet ikke så idyllisk, som det synes.

Anmeldelser (4)


Bibliotekernes vurdering

d. 13. juni 2008

af

af

Lone Krøgh

d. 13. juni 2008

Yngre kvindelige læsere med smag for engelsk chick lit vil råhygge sig hele vejen igennem Kinsellas nyeste roman, charmerende og underholdende som den er.

Efter Shopaholic-serien skriver Kinsella her om en ny kvindelig hovedperson og hendes trængsler med udseende, mænd, veninder, familie og job. Og som altid skriver hun så veloplagt og charmerende, at man ganske må overgive sig til læsningen, hvad enten man er til chick lit eller ej. Lexi Smart er 28 år og har hukommelsestab. Hun husker intet fra de sidste 3 år og kan slet ikke genkende sig selv som en good looking chef, sundhedsfanatiker, gift med en gudesmuk millionær og boende i en fashionabel luksuslejlighed i London. Hvordan er hun havnet her, og hvorfor har hendes veninder vendt hende ryggen? For 3 år siden var alt nærmest modsat af hendes nuværende tilværelse. Lexis hukommelse vil ikke vende tilbage, så med hjælp af forskellig beskaffenhed forsøger hun at finde ud af, hvad der egentlig er sket, og hvordan hun skal komme videre med sit liv. Det kommer der groteske optrin ud af og karikerede og morsomme skildringer af mennesker og miljøer omkring hende. Veldrejet og letløbende chick lit for alle pengene.

Der findes efterhånden en hel del chick lit, og her er Sophie Kinsella en af de helt store. Hvem er jeg? er bestemt med til at fastholde Kinsella i superligaen.

Som altid får man fuld valuta for pengene hos Kinsella: Superunderholdende og charmerende chick lit, et must for yndere af genren. Flot, flot forside.


litteratursiden.dk

d. 30. juni 2008

af

af

Jette S. F. Holst

d. 30. juni 2008

Tænk at vågne op 10 kg tyndere og gift med en smuk rig mand. Det må da være lykken – eller hvad? Hvem har ikke ind i mellem drømt om at vågne op til et nyt og bedre liv? Det er hvad der sker for hoved...


Jyllands-posten

d. 22. juli 2008

af

af

Sophie Engberg Sonne

d. 22. juli 2008


Berlingske tidende

d. 12. juli 2008

af

af

Anne Lise Marstrand-Jørgensen

d. 12. juli 2008