Bøger / faglitteratur til børn / gåder

Hvem går med post? og andre gåder for børn


Beskrivelse


Gådebog, hvor der leges med ord der kan have flere betydninger.

EmneordAnmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 20. okt. 2015

af

af

Henrik Munch Jørgensen

d. 20. okt. 2015

Gådebog med 21 sjove gåder. Bogen har lix 12+ og kan læses af børn fra 7 år enten alene eller som hyggelæsning sammen med vennerne.

Hver gåde præsenteres over en hel side med en kort tekst og en tegning. På den følgende side findes svaret og ofte også en kort forklaring af pointen.

Det er en sød og sjov gådebog med både fjollede og svære gåder. Keld Petersen har selv tegnet bogens glade illustrationer, som rammer humoren i gåderne fint.

Har man lyst til flere af denne type gådebøger, kan man i "Solo-serien" også læse bøgerne Hvem kan klippe skægget?Hvad gør et egern?Den monsterstore bog med hylesjove vittigheder og gåder og Hvad gør et egern?, som begge er skrevet og illustreret af Keld Petersen ligesom denne bog. Er disse bøger ikke nok til at mætte behovet for gåder, findes der rigtig mange andre gådebøger med samlinger af endnu flere gåder, eksempelvis Den monsterstore bog med hylesjove vittigheder og gåderHar man lyst til flere af denne type gådebøger, kan man i "Solo-serien" også læse bøgerne Hvem kan klippe skægget? og , som begge er skrevet og illustreret af Keld Petersen ligesom denne bog. Er disse bøger ikke nok til at mætte behovet for gåder, findes der rigtig mange andre gådebøger med samlinger af endnu flere gåder, eksempelvis Den monsterstore bog med hylesjove vittigheder og gåderHar man lyst til flere af denne type gådebøger, kan man i "Solo-serien" også læse bøgerne Hvem kan klippe skægget? og Hvad gør et egern?, som begge er skrevet og illustreret af Keld Petersen ligesom denne bog. Er disse bøger ikke nok til at mætte behovet for gåder, findes der rigtig mange andre gådebøger med samlinger af endnu flere gåder, eksempelvis .