Bøger / faglitteratur / øvelser

Hverdagsglæde : 24 sikre veje til mere glæde i din hverdag


Beskrivelse


24 korte kapitler om de små ting vi kan gøre for at skrue op for glæden i hverdagen, og om det, der stjæler glæden.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 30. mar. 2017

af

af

Grethe Lorentzen

d. 30. mar. 2017

Om de små ting vi kan gøre eller ændre for at skrue op for glæden i hverdagen, og om det, der stjæler glæden. Til læsere af hverdagsfilosofi.

Glæden er et valg, siger Lisbeth Fruensgaard. I 24 korte kapitler giver hun sine bud på hvordan vi kan tage aktivt lederskab for glæden og undgå forhindringer, der stjæler den. Skab gode relationer, hjælp andre og vis dem venlighed og medfølelse, tag en dans, sæt dig selv først, hold fokus på det du kan ændre, vær stille og mediter, tag bevidste valg, er nogle af rådene til mere glæde i hverdagen. Den dårlige samvittighed er en af de ting vi bør slippe ifølge LB, som er indehaver af virksomheden Lisbeth Fruensgaard Coaching.

Bogen er en appetitvækker til et ændret mindset, som henleder opmærksomheden på, at vi ikke nødvendigvis behøver at gøre som vi plejer, eller tænke som vi plejer. Det er ret enkle råd om langtidsholdbar glæde, som fordrer bevidsthed og bevidste valg. Smuk lille gavebog i hardcover indpakning.

Forfatteren har tidligere skrevet Det er nu eller aldrig!Tag dig nu sammen, skatBliv glad om nærvær og kvalitet i samlivet og Tag dig nu sammen, skat om at være pårørende til en stress-ramt. Bliv glad er en selvhjælpsbog baseret på kognitiv adfærdsterapi for de nedtrykteForfatteren har tidligere skrevet Det er nu eller aldrig! om nærvær og kvalitet i samlivet og om at være pårørende til en stress-ramt. Bliv glad er en selvhjælpsbog baseret på kognitiv adfærdsterapi for de nedtrykteForfatteren har tidligere skrevet Det er nu eller aldrig! om nærvær og kvalitet i samlivet og Tag dig nu sammen, skat om at være pårørende til en stress-ramt. er en selvhjælpsbog baseret på kognitiv adfærdsterapi for de nedtrykte.


Weekendavisen

d. 11. maj 2017

af

af

Pernille Stensgaard

d. 11. maj 2017