Bøger / faglitteratur / opskrifter

Hverdagsmad : inspiration til en grønnere hverdag, madplaner og hjemmetræning


Beskrivelse


Inspirerende kogebog med hverdagsmad, madplaner og hjemmetræning. En koge- og træningsbog for alle, der trænger til ny inspiration til mad og hjemmetræning.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 18. jan. 2021

af

af

Lene Hedengran Rasmussen

d. 18. jan. 2021

Inspirerende kogebog med hverdagsmad, madplaner og hjemmetræning. En koge- og træningsbog for alle, der trænger til ny inspiration til mad og hjemmetræning.

I denne bog får man ca. 100 hverdagsopskrifter med råvarer, der kan købes i supermarkedet. De første ca. 20 sider er intro til en sundere hverdag. Derefter kommer opskrifterne: morgenmad, frokost, tilbehør, salater, aftensmad, søde sager samt madplaner og et kapitel om at undgå madspild. Herudover er der en træningsdel med hjemmetræning. Vægtningen er ca. 30 sider med træning, og resten er opskrifter. I opskrifterne er angivet antal personer/stk., ingrediensliste, arbejdstid og arbejdsgang. Der er fotos af både maden og træningsøvelserne. Julie Bruun har sin egen virksomhed, juliebruun.com, hvor hun udvikler træningsprogrammer, madplaner osv. Derudover har hun en klinik med bl.a. akupunktur og fysioterapi, og hun afholder workshops, foredrag og events.

Virkelig en anbefalelsesværdig kogebog med lækre opskrifter, man straks får lyst til at kaste sig over. Og så er den i en god kvalitet. Mine to eneste anker er indholdsfortegnelsen, der kun indeholder overskrifter med beskrivelse, samt det manglende register - hvilket især savnes pga. den overordnede indholdsfortegnelse. Det er en bog, der kan gå hen og blive favoritkogebogen.

Julie Bruun er medforfatter på Hverdagsfavoritter og ellers er bogen i stil med Louisa Lorang og Ditte Ingemanns bøger.