Bøger / faglitteratur / vegetariske kogebøger

Hverdagsvegetar : 80 moderne grønne livretter, der er nemme, mætter og har masser af smag


Beskrivelse


Vegetarisk kogebog med forslag til gode hverdagsvegetarretter så som brød, salater, kål, pølsehorn, falafelbowl, tacos og paté. Desuden afsnit om hvad basiskøkkenet bør indeholde og tips og tricks til en grønnere hverdag.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 14. aug. 2020

af

af

Lene Hedengran Rasmussen

d. 14. aug. 2020

Vegetarisk kogebog med mange forslag til gode hverdagsvegetarretter. Primært for vegetarer, men kan også bruges til inspiration til grøntsagsretter for de fleste andre.

Her er grøn mad, der mætter. Vegetaropskrifter til hverdagsbrug med en klassisk opsætning af opskrifterne med ingrediensliste og opskriftsvejledning på den ene side og et farvefoto af resultatet på modsatte side. Til hver opskrift er angivet, om opskriften fx er madpakkevenlig, frysevenlig og/eller vegansk. Alle retter er nemme at gå til og kræver, for de flestes vedkommende, ikke lang tid at gå til - dvs. ca. 30-40 min. Alle opskrifter er beregnet til 4 personer. Her er alt til basiskøkkenet, tips og tricks og anden god info til at starte med. Størstedelen af bogen består af opskrifter. Her er brød, salater, kål, pølsehorn, falafelbowl, tacos, paté og rigtig meget andet forskelligt at gå i gang med. Forfatteren er velkendt i kogebogsverdenen.

Selve bogen er meget indbydende og lige til at gå til. Indholdsfortegnelsen er dog noget rodet at orientere sig i: en dobbeltside hvor det hele står ud i en køre med prikker imellem. Til gengæld er der et brugbart alfabetisk register bagest i bogen.

Denne bog fortsætter, hvor hendes forrige bog VegetarAamanns grønne køkkenVegetarisk i aften? slap. Og ellers er der udkommet mange vegetariske kogebøger, som fx Aamanns grønne køkken og isk i aften?Denne bog fortsætter, hvor hendes forrige bog Vegetar slap. Og ellers er der udkommet mange vegetariske kogebøger, som fx og Vegetarisk i aften?Denne bog fortsætter, hvor hendes forrige bog Vegetar slap. Og ellers er der udkommet mange vegetariske kogebøger, som fx Aamanns grønne køkken og .