Bøger / faglitteratur / billedværker

Hvid jul


Beskrivelse


Gennemillustreret præsentation af juledekorationer, julekranse og julebuketter i den nordiske stil, hvor farven hvid er et gennemgående træk.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 26. okt. 2015

af

af

Lone Krøgh

d. 26. okt. 2015

Flot, flot julebog af Claus Dalby, som rigtig mange hobby- og boliginteresserede læsere vil stå i kø for at lade sig inspirere af.

Med udgangspunkt i juledekorationer og julede blomsterarrangementer fører Claus Dalby os rundt i juleland anno 2015. Grundfarven er hvid med hvide lys, hvide blomster og hvide vaser tilsat grønt, sølv og guld, og der bliver brugt såvel materialer fra naturen som blomster fra blomsterhandleren. Bogen er rigt illustreret af stemningsbilleder fra ude og inde og fra det dalbyske domicil. Desuden trin for trin-anvisninger på, hvordan man selv kan lave dekorationer, kranse, gaveindpakning, et korsstingsbroderet juletræstæppe og julekort.

En dejlig og stemningsfuld julebog, der vil inspirere såvel juleentusiasterne som de mere moderate. Den er gennemført flot, og der er kælet for alle detaljer, og den placerer sig flot mellem det traditionelle og det mere moderne julelook. De mange flotte billeder signalerer overskud, og der er ingen smalle steder, hvad angår interiører eller materialer. Claus Dalby skriver fx, at han selv har i hundredevis af vaser, men heldigvis kan vi med kun en halv snes snildt lade os inspirere af bogen alligevel. Også i julebøger er der mode, og denne vil være en af trendsætterne de næste sæsoner.

Bruges på linje med de bedste af de nyere danske julebøger og selvfølgelig med Claus Dalbys jul.Informationer og udgaver