Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Hvor er Feta?


Beskrivelse


Katten Feta har været væk hele natten. Asta, Emil og Olga vil sætte sedler op om den forsvundne kat. Bare nogen har set Feta!

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 12. dec. 2018

af

af

Karsten Boll

d. 12. dec. 2018

Katten Feta har været væk hele natten. Asta, Emil og Olga skriver sedler, som de vil sætte op. Bare nogen har set Feta! For 7-9 år.

Denne titel er den del af serien "Livet på Lupinvej". Den tilhører den sværeste gruppe "gul" og har lix 09. Her er katten Feta væk. Alle er med til at lede efter den. Det ender heldigvis godt. Til hvert opslag er der tegninger af Matilda Salmén, som kendes fra Ella & Noa - is på en onsdagElla fortæller sørgeligheder og Ella fortæller sørgeligheder. Der kan downloades gratis opgaveark på www.lamberth.dkDenne titel er den del af serien "Livet på Lupinvej". Den tilhører den sværeste gruppe "gul" og har lix 09. Her er katten Feta væk. Alle er med til at lede efter den. Det ender heldigvis godt. Til hvert opslag er der tegninger af Matilda Salmén, som kendes fra Ella & Noa - is på en onsdag og . Der kan downloades gratis opgaveark på www.lamberth.dk.

Til de første læsere er det en vedkommende hverdagshistorie om de følelser, der opstår, når kælekatten er blevet væk.

I samme serie er der Hvad med mig?Mission killingEn hvalp i huset. Med lix 09 om emnet er der fx Mission killing og En hvalp i husetI samme serie er der Hvad med mig?. Med lix 09 om emnet er der fx og En hvalp i husetI samme serie er der Hvad med mig?. Med lix 09 om emnet er der fx Mission killing og .