Bøger / skønlitteratur til børn

Hvor er min sut?


Beskrivelse


Billedbog. Den lille prinsesse kan ikke finde sin sut, for den bliver hele tiden gemt væk. Hun finder den de mærkeligste steder og de voksne fortæller hende, at hun er for stor til at bruge sut.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 15. aug. 2017

af

af

Dorthe Grønbæk

d. 15. aug. 2017

2 kvadratiske billedbøger om den velkendte lille prinsesse. Hun skal øve pottetræning og lære at undvære sin sut. Fra 2 år.

I "Hvor er min sut?" kan den lille prinsesse aldrig finde sin sut, for den bliver hele tiden gemt væk. Hun finder den de mærkeligste steder fx i skorstenen, skraldespanden og fiskedammen. De voksne fortælle hende, at hun er for stor til at bruge sut, men det tror hun ikke på. I "Hvor er min potte?" synes den lille prinsesse, at bleer er ulækre, og derfor siger dronningen, at potten er løsningen. Forfatteren har både lavet tekst og illustrationer. Historierne er tidligere udkommet med titlerne Gi' mig så min sut!Prinsessen på potten og Prinsessen på pottenI "Hvor er min sut?" kan den lille prinsesse aldrig finde sin sut, for den bliver hele tiden gemt væk. Hun finder den de mærkeligste steder fx i skorstenen, skraldespanden og fiskedammen. De voksne fortælle hende, at hun er for stor til at bruge sut, men det tror hun ikke på. I "Hvor er min potte?" synes den lille prinsesse, at bleer er ulækre, og derfor siger dronningen, at potten er løsningen. Forfatteren har både lavet tekst og illustrationer. Historierne er tidligere udkommet med titlerne Gi' mig så min sut! og .

Charmerende og sjove historier om den lille prinsesse. Fantastiske illustrationer som med stor humor supplerer teksten godt. En berømt billedbogsfigur som stadig holder sig godt og vil underholde mange nye læsere. Indbydende format, flotte forsider og god moderniseret oversættelse.

De nye udgaver er i et lidt mindre format og teksten er nyoversat. Illustrationerne er de samme som i de tidligere udgivelser, men fremstår nu lidt skarpere og i en mørkere tone. En anden historie om pottetræning i et royalt miljø er Prins Carl og den royale potteHr. PølleFarvel sut, sagde krokodillebarnetAlle tre smider sutten og for de lidt ældre er der Hr. Pølle. Farvel sut, sagde krokodillebarnet er også en skøn historie om at vænne sig af med sutten, det samme gælder Alle tre smider suttenDe nye udgaver er i et lidt mindre format og teksten er nyoversat. Illustrationerne er de samme som i de tidligere udgivelser, men fremstår nu lidt skarpere og i en mørkere tone. En anden historie om pottetræning i et royalt miljø er Prins Carl og den royale potte og for de lidt ældre er der . Farvel sut, sagde krokodillebarnet er også en skøn historie om at vænne sig af med sutten, det samme gælder Alle tre smider suttenDe nye udgaver er i et lidt mindre format og teksten er nyoversat. Illustrationerne er de samme som i de tidligere udgivelser, men fremstår nu lidt skarpere og i en mørkere tone. En anden historie om pottetræning i et royalt miljø er Prins Carl og den royale potte og for de lidt ældre er der Hr. Pølle. er også en skøn historie om at vænne sig af med sutten, det samme gælder Alle tre smider suttenDe nye udgaver er i et lidt mindre format og teksten er nyoversat. Illustrationerne er de samme som i de tidligere udgivelser, men fremstår nu lidt skarpere og i en mørkere tone. En anden historie om pottetræning i et royalt miljø er Prins Carl og den royale potte og for de lidt ældre er der Hr. Pølle. Farvel sut, sagde krokodillebarnet er også en skøn historie om at vænne sig af med sutten, det samme gælder .Informationer og udgaver