Bøger / skønlitteratur / roman

Hvor lyset slipper ind


Beskrivelse


Lorna kan ikke slippe kunstverdenen, og da lejligheden byder sig, overtager hun et kunstgalleri i sin hjemby Longhampton, hvor hendes familie gik i opløsning og hendes komplicerede kærlighedshistorie begyndte.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 22. feb. 2019

af

af

Grethe Lorentzen

d. 22. feb. 2019

30-årige Lorna kan ikke slippe kunstverdenen, og da lejlighed byder sig, overtager hun et kunstgalleri i sin hjemby Longhampton, hvor hendes familie gik i opløsning og hendes komplicerede kærlighedshistorie begyndte. Romantisk hyggelæsning til kvinder.

Langsomt begynder Lorna at finde sine ben i galleriet, som hun har mange planer for, og i Longhampton, som åbner pinefulde minder. Hun kommer i kontakt med Joyce, den lokale, aldrende, menneskesky kunstmaler. Lornas veninde Tiffany bliver hjemløs og flytter ind, samtidig med, at Joyce også har brug for at bo hos Lorna i en periode. Den nervøse gravhund Rudy, som Lorna har overtaget efter et dødsfald, kommer godt ud af det med Joyces hund Bernard. Sam, som Lorna hemmeligt var forelsket i som teenager, er tilbage på familiens gård. Lucy Dillon har senest udgivet Det største ønskeEnsomme hjerter og herreløse hunde og Ensomme hjerter og herreløse hundeLangsomt begynder Lorna at finde sine ben i galleriet, som hun har mange planer for, og i Longhampton, som åbner pinefulde minder. Hun kommer i kontakt med Joyce, den lokale, aldrende, menneskesky kunstmaler. Lornas veninde Tiffany bliver hjemløs og flytter ind, samtidig med, at Joyce også har brug for at bo hos Lorna i en periode. Den nervøse gravhund Rudy, som Lorna har overtaget efter et dødsfald, kommer godt ud af det med Joyces hund Bernard. Sam, som Lorna hemmeligt var forelsket i som teenager, er tilbage på familiens gård. Lucy Dillon har senest udgivet Det største ønske og .

Lorna har lært, at mod er noget man vælger at tage på - som rød læbestift. En charmerende og hjertevarm roman i et roligt tempo om at tro på sine instinkter og at turde springe ud i livet og kærligheden, trods tidligere nederlag og angst for, at det ikke lykkes.

Fans af Jojo Moyes, Emma Hamberg og Lucinda Rileys romantiske romaner vil også elske denne roman.