Bøger / skønlitteratur / humor

Hvor vil du hen?


Beskrivelse


Tegneserie. Korte erotiske fortællinger om, hvad der sker, når sexede kvinder møder lystne mænd. Historierne indrammes af pikante illustrationer med de tolv stjernetegn som gennemgående motiv.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 30. apr. 2014

af

af

Steffen Kronborg

d. 30. apr. 2014

Albummet er især for læsere af hankøn med sans for kvindelige ynder.

"Skat, hvorfor hører jeg dig aldrig få orgasme?", spørger manden sin kone under en hyrdetime. "Du er her ikke, når det sker!", lyder det lakoniske svar. Vittigheden er repræsentativ for stilen og niveauet i det fjerde album (af seks) med frække historier af den drevne belgiske tegner Dany. De små ensides episoder veksler med helsides tegninger, hvor de tolv stjernetegn præsenteres gennem pikante illustrationer af letpåklædte kvinder med tilhørende tekster - på vers! De korte erotiske knaldperler er lige så uskyldigt vittige som i de tidligere bind, mens stjernetegnsindramningen af indholdet forekommer noget søgt. Danys dejlige damer er der imidlertid ikke noget at udsætte på, og albummet borger for en halv times uforpligtende mandehumor, hvor det ikke nødvendigvis kun er kvinderne, der bliver klædt af til skindet.

Danys streg er let genkendelig, og hans strutbarmede og veldrejede blondiner har vist kun deres lige på det aktuelle danske tegneseriemarked i Waltherys kvieøjede stewardesse Natacha. Natachas meritter har dog slet ikke den eksplicitte seksuelle karakter, som man ser i Danys historier.

"Hvis jeg en dag gik fallit, ville du så stadig elske mig?", spørger den aldrende rigmand. Den unge sexbombe svarer: "Selvfølgelig kæreste ... og jeg ville savne dig helt vildt". Sådan er stilen i historierne, og hvis man(d) i øvrigt holder af yppige kvindelige former, er der ingen grund til at holde sig tilbage.Informationer og udgaver