Bøger / faglitteratur

Hvordan løser vi flygtningekrisen?


Beskrivelse


Bud på hvordan man løser flygtningekrisen inddelt i 3 hoveddele: Udfordring, status og alternativ. Samlet går budet ud på at landene i Europa og resten af verden, skal stoppe med at se flygtninge som et nationalt problem, men som en global problematik, der også kræver globale løsninger.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 16. nov. 2016

af

af

Allan Thomsen Volhøj

d. 16. nov. 2016

Konflikter og samfundsforhold sender tusinder på flygt hvert år, men hvordan håndterer vi det som lille land? For interesserede i flygtningekrisen.

Hvert år ved sommertid begynder de store flygtningestrømme over middelhavet. Politikerne i Europa bruger mere tid på at skændes end på at løse problematikken. I denne bog af Thomas Gammeltoft-Hansen kommer han med sit bud på, hvordan man løser flygtningekrisen. Bogen er inddelt i 3 hoveddele: Udfordring, status, og alternativ. Gammeltoft-Hansens bud går på at landene i Europa og verden, skal stoppe med at se flygtninge som et nationalt problem, men som en global problematik, der også kræver globale løsninger. Bogen er en del af serien "Moderne ideer" fra Informations forlag.

Gammeltoft-Hansens pointer i bogen er velbegrundende, og er underbyggede med cases og fakta. Bogen er enkelt og logisk bygget op med de tre hovedafsnit. Sproget er akademisk, men meget nede på jorden. En bog, der er let at læse og giver et hurtigt overblik over flygtningeproblematikken.

Af nyere bøger, der også behandler flygtningekrisen findes fx Europas ambassadeFlugten til Europa og Flugten til EuropaAf nyere bøger, der også behandler flygtningekrisen findes fx Europas ambassade og .


Information

d. 3. dec. 2016

af

af

Marin Lemberg-Pedersen

d. 3. dec. 2016