Bøger / faglitteratur

Hvordan man opfinder alting : en overlevelsesguide for den strandede tidsrejsende


Beskrivelse


Guide til at (gen)opbygge en civilisation, uanset hvilken periode i Jordens historie man skulle strande i.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 24. mar. 2020

af

af

Morten Brynildsen

d. 24. mar. 2020

Hvilken bog ville du tage med på en øde ø? En manual til genopfindelsen af alt vores teknologi, idéhistorie og moderne bekvemmeligheder, selvfølgelig. Det får du her i Ryan Norths geniale manual til nysgerrige voksne og unge, der gerne vil lære at (gen)opbygge en civilisation fra bunden.

En kronologisk gennemgang af menneskehedens vigtigste opdagelser forklaret, så man selv kan give sig i kast med at lave trækul, knapper, ure, cykler, landbrug, malerier, sprog og meget andet mere eller mindre livsnødvendigt. Manualen til genopfindelse af civilisationen er sat i en rammefortælling, hvor du som strandet tidsrejsende nu mangler muligheden for at returnere til nutiden, og derfor skal opfinde alt på ny.

Den Douglas Adamsk'e rammefortælling er et sjovt og underholdende afsæt, og indholdet velresearchet og ganske lærerigt. Den fungerer både som teknisk manual, der læses kronologisk fra ende til anden, og som uforpligtende, underholdende bladrelæsning.

Aarhus Universitetsforlags 50 ideer der ændrede verden50 opdagelser50 opfindelserEn kort historie om næsten alt, 50 opdagelser og 50 opfindelser behandler flere af de samme emner. Ligeså Bill Brysons En kort historie om næsten alt (Illustreret udgave)Aarhus Universitetsforlags 50 ideer der ændrede verden, og 50 opfindelser behandler flere af de samme emner. Ligeså Bill Brysons En kort historie om næsten alt (Illustreret udgave)Aarhus Universitetsforlags 50 ideer der ændrede verden, 50 opdagelser og behandler flere af de samme emner. Ligeså Bill Brysons En kort historie om næsten alt (Illustreret udgave)Aarhus Universitetsforlags 50 ideer der ændrede verden, 50 opdagelser og 50 opfindelser behandler flere af de samme emner. Ligeså Bill Brysons (Illustreret udgave).