Bøger / faglitteratur

Hvorfor gør min kat sådan? : svar på 50 spørgsmål, som katteelskere stiller


Beskrivelse


50 spørgsmål om kattes adfærd. Svarene trækker på de nyeste tanker indenfor kattepsykologien og giver indsigt i og redskaber til forståelse af katte.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 21. apr. 2015

af

af

Carsten Güllich-Nørby

d. 21. apr. 2015

Katteejere og andre som interesserer sig for de charmerende pelsdyr finder her svar på 50 vigtige spørgsmål om kattens ofte pudsige adfærd.

Bog om kattens adfærd, der er opbygget som en brevkasse, hvor spørgsmål følges af svar. De fire kapitler følger katteejerens løbende observation af kattens adfærd med overskrifterne: "Fra killing til voksen kat", "En tiger i hjemmet", "Dig og din kat" og "Problemløsning". Du lærer fx, hvordan en killing ofte skraber omkring madskålen efter at have spist, hvorfor en kat ofte klaprer karakteristisk med tænderne, hvis den ser en fugl, hvorfor katten spiser din nye stueplante og hvorfor en hunkat i løbetid jamrer så højlydt. Du lærer, hvordan en kat kommunikerer med dig, hvorfor det er så vigtigt for en kat at soignerer sig hele tiden, hvorfor katten slæber en død mus med indenfor og hvordan du redder sin nyindkøbte stol fra en kradsende skarp katteklo.

Dejlig informativ bog om kattens adfærd, hvor du finder gode brugbare råd og tips til at håndtere og tilpasse kattens adfærd til dit menneskeliv, og kloge ord om at respekterer den lille tiger med "den vilde, jagende enspænders gener", hvis menneske du nu er så heldig at være.

Om kattens adfærd fx også Walter Trevors Kattens kropssprogKattens adfærdKatte, Lene Houes Kattens adfærd eller en tilsvarende brevkasse om kattens adfærd i Desmond Morris KatteOm kattens adfærd fx også Walter Trevors Kattens kropssprog, Lene Houes eller en tilsvarende brevkasse om kattens adfærd i Desmond Morris KatteOm kattens adfærd fx også Walter Trevors ns kropssprog, Lene Houes ns adfærd eller en tilsvarende brevkasse om kattens adfærd i Desmond Morris .