Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Hyænelatter


Beskrivelse


Vampyrjægerne fortsætter med at spille en stor rolle i Kassies liv. Til sidst må hun gå til Viking og bede om hjælp! Leos magiske kræfter kommer mere og mere til udtryk og heksen Liliana kommer i spil.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 21. okt. 2011

af

af

Lotte Lykke Simonsen

d. 21. okt. 2011

To nye bøger i en ny velskrevet dansk vampyr-serie, hvor målgruppen er piger fra 14 år og voksne kvinder i "vampyr-alderen".

Vampyr-genren er stadig i live og her kommer et spændende dansk bud på en ny vampyr-serie. Den unge forfatter debuterede i 2002 og dette er hendes syvende bog. Her er hun gået i de mørke kræfters retning og fortæller en meget fængende vampyrhistorie i den ny serie Blodets bånd i foreløbig 2 bind - en serie om kærlighed, mystik og mørke kræfter. I Blodsøstre præsenteres vi for hovedpersonen vampyren Kassie, som lever et forholdsvis almindeligt liv med sine tre søstre - undtagen når der skal "tankes op" med blod. Hun møder fyren Leo og har et forbudt forhold til farlige Viking, hele tiden med de unaturlige vampyrjægere efter sig. I bind to Hyænelatter fortsætter vampyrjægerne med at spille en stor rolle i Kassies liv. Til sidst må hun gå til Viking og bede om hjælp! Leos magiske kræfter kommer mere og mere til udtryk og heksen Liliana kommer i spil. Begge bøger har fængende omslag og der er både spænding, passion, sex og uhygge. De er skrevet i et godt og flydende sprog.

Der kommer rigtig mange vampyr-bøger, denne serie placerer sig i toppen. Læsere af Nattens hus og Tusmørke-serien vil kaste sig over denne serie.

Et super godt bud på en fascinerende ny serie til de mange læsere, der er vild med at læse om mørkets skabninger - et dansk bud, der er på højde med Tusmørke-serien. Hit med bind 3.