Bøger / faglitteratur / rejseguides

Hyggelige steder i Danmark


Beskrivelse


Inddelt efter landsdele beskrives 333 steder i Danmark hvor der i følge forfatteren er en særlig dejlig stemning. Med et vejkort med numre der refererer til de enkelte beskrivelser.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 15. mar. 2017

af

af

Michelé Askja K Hvarregaard

d. 15. mar. 2017

Hygge er dansk - og her er guiden over de hyggeligste steder at besøge i Danmark - 333 steder lige fra Skagen til Gudhjem. For turister og andre som interesserer sig for Danmarks hyggelige steder.

"Hyggelige steder i Danmark" handler om de steder i Danmark, hvor der er en særlig dejlig og - netop, hyggelig atmosfære. Det være sig fx Stubber Kloster eller Svanninge Bakker. Naturhistorie, kulturhistorie, arkitektur og landskaber er beskrevet og illustreret med farvefotos. Bogen er inddelt efter landsdele, så man kan finde seværdighederne i det lokale område. Bag i bogen er et vejkort over Danmark med alle stederne plottet ind.

Det er tydeligt at forfatteren Jørgen Hansen har arbejdet med dansk turisme i mange år, og også er forfatter til en lang række bøger om Danmark, der alle er gode og veludførte. Denne er ikke en undtagelse; tonen er munter og vidende, layout og tryk er pænt og indbydende, og bogen er nemt overskuelig. Farvefotografierne er godt taget og gengivet i flot tryk. Landkortene står også i stort og nemt tydelig tryk, så læseren har nemt ved at navigere i dem.

Hansens andre udgivelser om Danmark fx Margueritruten101 steder i DanmarkTuren går til Danmark ad Margueritruten og 101 steder i Danmark, er mere udførlige vejvisere end denne. Men idet at denne tager udgangspunkt i "hyggen", er den enestående af sin art Turen går til Danmark ad Hansens andre udgivelser om Danmark fx Margueritruten og , er mere udførlige vejvisere end denne. Men idet at denne tager udgangspunkt i "hyggen", er den enestående af sin art Turen går til Danmark ad MargueritrutenHansens andre udgivelser om Danmark fx Margueritruten og 101 steder i Danmark, er mere udførlige vejvisere end denne. Men idet at denne tager udgangspunkt i "hyggen", er den enestående af sin art .