Bøger / faglitteratur

Hysterisk perfekt


Beskrivelse


Humoristisk opgør med skønhedsbranchens idealer om det perfekte, gennem inspiration til hvordan man kan skabe et positivt selvbillede og bevidst vælge aktiviteter og relationer, der giver glæde og trivsel i hverdagen.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 26. juni 2019

af

af

Heidi Mørch

d. 26. juni 2019

Få mere glæde, overskud og meningsfuldhed i livet. Stop jagten på skønhedsbranchens umulige idealer og flyt fokus til det, der virkelig betyder noget. Inspiration og input fra en mand der selv er del af branchen. Livsstilsbog for både mænd og kvinder fortrinsvis nok yngre, men ældre læsere kan også beriges.

Bogen vil gøre op med det hysterisk perfekte som skønhedsbranchen forsøger at få os til at tro er normalen og "give inspiration til, at alle kan finde deres egen vej til ægte smil der kommer indefra". Den introducerer konceptet S, M, I, L, E som står for: super selvbillede, meningsfulde mennesker, imponerende energi, luksuriøs livskvalitet og ekstrem glæde. Et af fokuspunkterne er relationscirkler delt op i HjerteRelationer, StjerneRelationer, LivsRelationer og FarvelVenner. Med lister og praktiske forslag. Forfatteren arbejder med hudpleje, skønhed, velvære og er professionel hudterapeut.

Forfriskende, humoristiske, brugbare tips i lækker indpakning.

Afsnittet om mindset i forfatterens egen Sund krop, smuk hud og fantastisk udstråling!Velvære for mænd har meget samme fokus. Skønhedsbranchens måske største mandlige ikon Ole Henriksen har i sin Velvære for mænd også det budskab at et godt liv først og fremmest handler om at træffe valg, der er rigtige for én selvAfsnittet om mindset i forfatterens egen Sund krop, smuk hud og fantastisk udstråling! har meget samme fokus. Skønhedsbranchens måske største mandlige ikon Ole Henriksen har i sin også det budskab at et godt liv først og fremmest handler om at træffe valg, der er rigtige for én selv.