Bøger / skønlitteratur / roman

I al hemmelighed


Beskrivelse


En 18-årig amishdreng findes død i en lade, der er brændt ned til grunden. Politichef Kate Burkholder skal løse sagen, hvor alle helst holder sig for sig selv. Snart viser det sig, at den dræbte ikke var en af Guds bedste børn.

Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 1. mar. 2019

af

af

Stine Grabas

d. 1. mar. 2019

En ung amish-mand bliver dræbt i en lade, der brænder ned til grunden. Politiinspektør Kate Burkholder skal løse sagen, hvor ingen vil fortælle sandheden, fordi det er skammeligt og fordi det er Guds vilje. Alle krimilæsere kan være med her i denne 10. selvstændige krimi om Burkholder.

En 18-årig ung mand brænder inde i en lade, men det er først da efterforskningsholdet går i gang, at de kan bekræfte en forbrydelse. Den unge Daniel var låst inde og brændte derfor ihjel. Daniel var en del af det lokale amish-samfund, og alle kunne tilsyneladende lide den unge mand. Snart erfarer politiinspektør Kate Burkholder, at han nærmere var en djævel end en engel. Det er svært for Kate at få nogen til at åbne sig overfor "englænderen", da amishfolkene helst holder sig for sig selv.

Castillo har leveret endnu en spændende krimi, som hun skriver i et flydende sprog og med stor indsigt i amish-verdenen. Plottet er godt, og man bliver fanget af historien til sidste side. Det er en fordel at have læst de tidligere i serien først, men nye læsere kan sagtens starte her.

Ann Cleeves bøger tager ligeledes udgangspunkt i et lokalsamfund og har samme stemning.


litteratursiden.dk

d. 8. apr. 2019

af

af

Lene Jensen

d. 8. apr. 2019

Endnu en fremragende amishkrimi med Kate Burkholder, måske den bedste til dato. En lade brænder ned til grunden i amishsamfundet i Painters Mill, og det går hurtigt op for politichef Kate Burkholder, ...