Bøger / skønlitteratur / krimi

I blinde


Beskrivelse


Krimi. En superligaspiller findes myrdet efter sæsonens sidste kamp, og da efterforsker Carl Pedersen trænede fodboldspilleren som barn, går han langt i sin jagt på morderen - en jagt der fører ham og hans team dybt ind i Københavns narko- og bandemiljø.

Anmeldelser (6)


Bibliotekernes vurdering

d. 11. feb. 2015

af

af

Rikke Bruun

d. 11. feb. 2015

I denne tredje og sidste bog om efterforskningsgruppen omkring profileringsekspert Robert Strand sættes den på en sag om en superligaspiller, der findes myrdet efter sæsonens sidste kamp. For læsere af serien, men bogen kan også læses selvstændigt.

Forfatteren har denne gang valgt at lade efterforsker Carl Pedersen være hovedperson til forskel fra de to foregående bind, hvor hovedpersonen var henholdsvis Robert Strand og sociolog Asta Qvist. Carl har en fortid som revisor og privat som fodboldtræner for de yngre hold, og for år tilbage trænede han Daniel Kofoed og Alexander Karlsen, som nu begge spiller på superligaholdet BK Atlas. Da Daniel findes myrdet og Alexander er forsvundet, trækker Carl på sit personlige kendskab til drengene og forsøger at forholde sig neutralt til sagen, men det bliver svært efterhånden, som de finder forbindelser til narko, bander og matchfixing. Eva Maria Fredensborg udgav de to første bind i serien på sit eget forlag, men med dette tredje bind er hun nu i stald hos Politikens Forlag.

En rigtig god og spændende krimi, der til forskel fra mange andre krimier viser teamarbejdet omkring opklaringen af et mord; der er ingen ensom ulv her.

Både Sort søndagGolden boys, 2014 og Golden boys, 2013 er krimier med fodboldmiljøet i henholdsvis Italien og Norge som omdrejningspunktBåde Sort søndag, 2014 og , 2013 er krimier med fodboldmiljøet i henholdsvis Italien og Norge som omdrejningspunkt.


litteratursiden.dk

d. 7. aug. 2015

af

af

Birgit Sloth

d. 7. aug. 2015

Dansk krimi der med en klassisk spændingskurve og intelligent psykologisk indsigt fortæller levende om livet som superligaspiller, om matchfixing og om sorg. Det er opklaringsarbejdet og motiverne for...


Berlingske tidende

d. 11. apr. 2015

af

af

Merete Reinholdt

d. 11. apr. 2015


Politiken

d. 25. mar. 2015

af

af

Bettina Heltberg

d. 25. mar. 2015