Bøger / skønlitteratur / roman

I dårligt selskab


Beskrivelse


Krimi. Narkobagmanden Andreis Kovac er hustrumishandler, og nu vil Nora Linde og Thomas Andreasson have hans kone til at vidne i en retssag mod ham. Men kan Nora og Thomas beskytte hende imod en mand, for hvem et svigt er værre end døden?

Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 7. mar. 2019

af

af

Merete Trap

d. 7. mar. 2019

Da Mina mødte den karismatiske Andreis Kovac, og giftede sig med ham, vidste hun ikke at det ville blive et voldeligt og livsfarligt ægteskab. For en meget bred læserskare af fans af svenske krimier.

Stockholms politi vil gerne have fingrene i den bosniske narkobagmand Andreis Kovac. Den unge Mina lever i et voldeligt ægteskab, hun er gift med Andreis Kovac. Efter et særlig grusomt overfald, lykkes det myndighederne at få Mina overtalt til at tage med til en beskyttet gård i Skærgården. Nora Linde ønsker at inddrage Mina som vidne i sagen mod hendes kriminelle mand, men dette udsætter Mina for endnu mere fare. Bogen har skiftende synsvinkler, er bygget op således at hvert afsnit er en ny dag, suppleret med afsnit med tilbageblik til Andreis barndom i Bosnien. Dette er 9. selvstændige bind af Viveca Stens krimiserie med kriminalinspektør Thomas Andreasson og juristen Nora Linde.

En medrivende thriller kombineret med femikrimi, som er helt i top. Det er en rigtig pageturner om både narkokriminalitet og hustruvold, og man er fanget fra første side. Passagerne fra Andreis barndom er hårde, og giver samtidig er grufuldt indblik i, hvad krig gør ved mennesker. Bogen kan udmærket læses, uden at have læst de foregående i serien.

Kan sammenlignes med andre af de store, svenske femikrimi forfattere som fx Camilla Läckberg og Mari Jungstedt.


litteratursiden.dk

d. 24. apr. 2019

af

af

Lene Jensen

d. 24. apr. 2019

Endnu en medrivende krimi og et længe ventet gensyn med Thomas Andreasson og Nora Linde i en barsk historie om hustruvold og organiseret kriminalitet. Hustruvold af værste skuffe og eftervirkninger fr...