Bøger / skønlitteratur / psykologisk thriller

I en mørk, mørk skov : thriller


Beskrivelse


Dybt inde i skoven mødes en kreds af veninder til en polterabend, men ikke alle er lige gode venner med bruden. Snart spiller fortidens synder en stor rolle, og da Nora vågner op på hospitalet, kan hun ikke huske, hvem der er død.

Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 9. feb. 2018

af

af

Rikke Bruun

d. 9. feb. 2018

Nora har ikke set barndomsveninden Clare i 10 år, så da hun bliver inviteret med til Clares polterabend, er det med en vis nervøsitet, at hun takker ja, for ikke alt endte godt dengang. For læsere af psykologiske thrillers.

Fem kvinder og en enkelt mand mødes i en hytte dybt inde i skoven for at holde polterabend for den kommende brud Clare. Nora er dog ikke inviteret med til brylluppet, og da hun ikke har set Clare i ti år, er det nysgerrigheden, der vinder, da hun vælger at tage med. Noget hun dog fortryder, da det viser sig, at Clares kommende mand er Noras helt store kærlighed ungdomskæresten James. Som weekenden skrider frem kommer følelserne i kog, og da Nora vågner op på hospitalet indsmurt i blod og med huller i hukommelsen, er det som mistænkt i en mordefterforskning. Romanen er forfatterens anden udgivelse på dansk. Kvinden i kahyt nr. 10 udkom i 2017.

En spændende thriller, som måske ikke bringer noget nyt til genren, men som drager læseren ind i et psykologisk spil med sine bedrag og vildledende hints.

Kvindelige hovedpersoner med hukommelsestab eller psykiske forstyrrelser findes efterhånden i en lang række thrillers såsom En fremmed i husetKvinden i toget, 2018 og Kvinden i toget, 2015Kvindelige hovedpersoner med hukommelsestab eller psykiske forstyrrelser findes efterhånden i en lang række thrillers såsom En fremmed i huset, 2018 og , 2015.


litteratursiden.dk

d. 10. apr. 2018

af

af

Lene Jensen

d. 10. apr. 2018

Snigende uhygge og intens spænding langt ude i den mørke skov, hvor en flok veninder er samlet til polterabend. Spørgmålet er om der bliver et bryllup? Nora bliver inviteret til sin barndoms bedsteven...