Bøger / skønlitteratur / roman

I et med dig


Beskrivelse


Eva og rigmanden Gideon Cross er blevet hemmeligt gift. Nu skal forholdet gøres officielt, men det involverer både familien, den nysgerrige presse og uhyggelige opgør med fortiden.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 3. juni 2016

af

af

Maria Sjøblom

d. 3. juni 2016

Erotisk og romantisk afslutning på Crossfire-serien, hvor kærlighed og begæret mellem rigmanden Gideon Cross og Eva skal stå sin prøve midt i ægteskab, familierelationer og dramatiske opgør med fortiden. For de mange kvinder i alle aldre, der elsker erotiske bøger.

Både Gideon og Eva har været udsat for seksuelt misbrug i deres barndom og har begge store følelsesmæssige problemer. De er blevet hemmeligt gift, men nu skal forholdet gøres officielt. Det involverer til begges store skræk både familien, pressen, spøgelser fra fortiden og et helt nyt liv. De får løbende terapi og formår at udtrykke deres altopslugende kærlighed med dampende hed sex. Det er dog bestemt ikke alle, der bryder sig om at se New Yorks rigeste ungkarl afsat.

Dramatisk og spændende underholdningsroman med masser af sex-scener, dog i den blidere ende. Serien "En Crossfire-roman" har begejstret kvindelige læsere verden over og de vil ikke føle sig snydt med denne afslutning, som sagtens kan læses uden at have læst resten af serien.

S/M-delen bliver nedtonet i denne serieafslutning, nøjagtigt som i 3. og afsluttende bind i Fifty shades. [Bind] 3. Der er udkommet flere serier i kølvandet på "Fifty shades", bl.a. den danske "Dominic-trilogien" af Pernille Vørs, som indledes med Spillet om sirenenFifty shades. Bind 3 : FriSpillet om sirenenS/M-delen bliver nedtonet i denne serieafslutning, nøjagtigt som i 3. og afsluttende bind i Fifty shades. [Bind] 3. Der er udkommet flere serier i kølvandet på "Fifty shades", bl.a. den danske "Dominic-trilogien" af Pernille Vørs, som indledes med .