Bøger / faglitteratur

I gang med styrkebaseret ledelse


Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 24. aug. 2015

af

af

Jørgen Bartholdy

d. 24. aug. 2015

Ledelse ikke kun strategi, kommunikation og økonomistyring, det er også et spørgsmål om at få folk til at præstere bedre. Mads Bab giver her en lettilgængelig introduktion til begrebet "styrkebaseret ledelse" som kan bruges af alle, der skal lede andre.

Mads Bab er ledelseskonsulent og ekstern lektor på Aarhus Universitet. Han har tidligere skrevet Gnisten i arbejdslivet. Denne gang henvender han sig til ledere med ansvar for medarbejdere. Bab forklarer begrebet styrkebaseret ledelse samtidig med, at han præsenterer nogle redskaber til introduktion af styrkebaseret ledelse i praksis. Bogen er delt i 9 kapitler, og der er en del illustrationer. Teksten trækker en del kerneudsagn frem med særlig typografi. Der er en meget kort litteraturliste og der findes parallelt en hjemmeside, styrkebaseretledelse.dk, hvor man kan få uddybet dele af bogen.

Bogen er lige til at gå i gang med. Den er sprogligt og indholdsmæssigt begejstret med illustrationer, der kanter det overgearede, men den er tilgængelig for alle ledere, som ønsker et umiddelbart og praksisnært kendskab til emnet.

Styrkebaseret ledelse er en mere omfattende introduktion til emnet som henvender sig til dem, der ønsker dybere indsigt i metoden.


Jyllands-posten

d. 1. nov. 2015

af

af

Ulla Bechsgaard

d. 1. nov. 2015Informationer og udgaver