Bøger / skønlitteratur / roman

I hemmelig tjeneste


Beskrivelse


Da den amerikanske Englands-ambassadørs datter kidnappes må den ellers ildesete israelske agent Gabriel Allon træde til for at sikre intet mindre end verdensfreden.

Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 15. aug. 2008

af

af

Jørgen Bartholdy

d. 15. aug. 2008

Dette er den fjerde bog med den israelske agent og kunstekspert Gabriel Allon som hovedperson. Den tager tråden op, hvor den forrige Budbringeren slap. Rammen, kampen mod terror, giver et nutidigt præg, og selvom alt er tegnet med brede streger, har Silva godt greb om persontegningerne og de intriger, der trives i korridorerne i Tel Aviv.

Silva er ved at udvikle sig til en af spændingsgenrens mere habile forfattere. Han skriver spændende og medrivende, og selvom der ikke bliver sparet på effekterne og selvom analyserne er ensidige, ligger han klart i den bedre halvdel af de forfatterskaber, men kan slå et par timer ihjel med på en lang rejse.

Silva er en af de spændingsforfattere, der mest effektivt trækker på "Kampen mod terror" som omdrejningspunkt for uforpligtende spændingsbøger.

Fjerde bog med den israelske agent og kunstkender Gabriel Allon som hovedperson. Denne gang er det kidnapningen af den amerikanske London-ambassadørs datter, der er omdrejningspunktet.


litteratursiden.dk

d. 15. sep. 2008

af

af

Beth Høst

d. 15. sep. 2008

Roman med Gabriel Allon fra den israelske hemmelige tjeneste i hovedrollen. Egentlig vil han helst restaurere klassisk kunst, men han hidkaldes igen til ’the war against terror’ Så bliver Gabriel Allo...