Bøger / skønlitteratur / roman

I mørket : Fifty shades I mørket fortalt af Christian


Beskrivelse


Christian Grey har vundet Anastasia tilbage, og denne gang har hun nogle betingelser. Men kan deres kærlighed klare presset fra både udefrakommende faktorer, jalousi og Christians fortsatte hang til s/m sex?

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 19. jan. 2018

af

af

Merete Trap

d. 19. jan. 2018

Erotik, kærlighed og s/m sex. Her kommer 2. del af den erotiske bestseller trilogi om den unge, uskyldige Anastasia og den mørke forretningsmand Christian Grey, denne gang fortalt ud fra Christians synsvinkel. For seriens mange fans, som tæller kvinder i alle aldre.

Efter et kort brud, er Anastasia (kaldet Ana) tilbage hos Christian. Christian har været desperat af længsel efter hende, og er nu gået med til at spille efter Anas regler. Det forelskede par plages dog stadig af både udefrakommende forhindringer som fx Christians tidligere elskerinder og Anas nye chef, men også af Christians dæmoner fra fortiden. Kan parret klare presset?.

Kærlighed, sex, erotik, luksus og overdådige fester. Dette er indbegrebet af "Fifty Shades" universet. Men den samme historie kan ikke blive ved at være interessant. Historien lægger sig tæt op ad den identiske fortalt fra Anas synsvinkel, og derfor sidder læseren med en følelse af forudsigelighed. En del amerikanske klicheer og hurtige løsninger går igen i serien. Når dette er sagt, så er og bliver serien et kæmpe-hit, og herværende udgivelse leverer da også varen, omend det kan føles som gammel vin på nye flasker.

Kan sammenlignes med forfatterens egen GreyGrey, som også er kærlighedshistorien fortalt ud fra Christians synsvinkel. Med Askepot og Pretty Woman referencer, ser vi romancen fra prinsens og rigmandens synsvinkel Kan sammenlignes med forfatterens egen , som også er kærlighedshistorien fortalt ud fra Christians synsvinkel. Med Askepot og Pretty Woman referencer, ser vi romancen fra prinsens og rigmandens synsvinkel .