Bøger / skønlitteratur til børn / roman

I morgen kommer en ny himmel


Beskrivelse


Da Bretts mor dør, modtager Brett en liste med ti punkter, som hun skal opfylde indenfor et år. Bl.a. skal hun få et barn, hjælpe de fattige, optræde for et publikum og forelske sig.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 5. sep. 2016

af

af

Maria Guldager Rasmussen

d. 5. sep. 2016

Da Brett mister sin mor, modtager hun fra morens advokat en liste med ting, som moren ønsker, hun skal gøre fx få en hund, få et barn og forelske sig. Underholdende og tankevækkende chick lit for kvinder i alle aldre.

Den 34-årige kvinde Brett er overbevist om, at hun skal stå i spidsen for morens kosmetik-imperium, da moren dør. Men da arven skal fordeles, arver Brett blot en liste med ti punkter, hun skal forsøge at opfylde. Fx skal hun optræde for et publikum, begynde at undervise, få både barn og hund og forelske sig - og det hele skal ske inden for et år. Med hjælp fra morens advokat går Brett i gang med at opfylde kravene.

Som chick lit betragtet er bogen meget vellykket. Den er letlæst, underholdende, rørende og lige til en Hollywood-filmatisering. Men tematisk har den også noget at byde på, da den maner til eftertanke omkring, hvad det egentlig er, der gør os lykkelige hver især. Bretts mor vidste naturligvis, hvad hun gjorde, da hun fra sin grav sendte Brett ud på jagten efter de ti livsmål.

Den opgave, Brett stilles af sin afdøde mor, minder om historien i Fredrik Backmans Min mormor hilser og siger undskyldSyv satans lange dage. Også i Syv satans lange dage af Jonathan Tropper må de efterladte i familien stå en del igennem, før alt igen bliver godt. Eller rettere: Bliver meget bedre end førDen opgave, Brett stilles af sin afdøde mor, minder om historien i Fredrik Backmans Min mormor hilser og siger undskyld. Også i af Jonathan Tropper må de efterladte i familien stå en del igennem, før alt igen bliver godt. Eller rettere: Bliver meget bedre end før.