Bøger / skønlitteratur / roman

I sandhedens navn : kriminal roman


Beskrivelse


Anklagen Nora Linde har en stor sag om økonomisk kriminalitet, mens Thomas Andreasson skal finde en dreng, der er bortført fra en sejlerlejr i skærgården.

Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 1. mar. 2017

af

af

Per Månson

d. 1. mar. 2017

Anklagen Nora Linde har en stor sag om økonomisk kriminalitet, mens Thomas Andersson skal finde en dreng, der er bortført fra en sejlerlejr i skærgården. For alle Vivica Stens fans, men nye læsere kan godt starte her.

11-årige Benjamin har ikke lyst til at komme på sejlerlejr, og bliver da også moppet fra første dag. Da han pludseligt forsvinder fra lejren, rettes mistanken mod en kendt pædofil, men sagen er mere broget end som så. Nora Linde er ved at gennemføre en stor sag om bedrageri for ti millioner, men er meget afhængig af et enkelt kronvidne. Samtidig er hendes bryllup lige om hjørnet, men hendes tilkommende, Jonas, får lige en ekstraflyvning til det fjerne Østen, så nerverne er på højkant.

Viveca Sten skriver bedre og bedre, selv om der skal mange delhistorier i vandet samtidig. De får dog alle relevans for opklaringen til sidst. En femikrimi i den bedste ende af genren.

Sten slås tit i hartkorn med Lackberg og Marklund, men jeg synes, man får mere for skillingerne her, hvor det efterhånden er gendigne politiromaner.


litteratursiden.dk

d. 20. apr. 2017

af

af

Lene Jensen

d. 20. apr. 2017

Børn forsvinder fra en sommerlejr, og en direktør anklages for underslæb i millionklassen i denne fremragende og aldeles velskrevne svenske krimi. Benjamin er ikke glad for at være på sejlerlejr og er...