Bøger / faglitteratur / strikkeopskrifter

I skovens dybe, strikke ro


Beskrivelse


8 strikkeopskrifter designet til såvel den unge som den mere erfarne strikker: bluser, cardigans og tunikaer.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 7. dec. 2015

af

af

Rikke Bruun

d. 7. dec. 2015

Forfatteren udgiver her en samling med 8 strikkedesigns, som er inspireret af skoven og dens farvepalet. Et minimum af kendskab til strikning kræves.

I et klassisk look har Ellen Holm her designet bluser, cardigans, tunikaer samt en enkelt kjole strikket i garn fra Isager; alle sammen til kvinder. De otte designs med navne som Albertine, Benedicte og Caroline er fotograferet i skovlignende omgivelser og er strikket i farver, der matcher skoven. Selve opskrifterne fylder 6-8 sider, og bogen afsluttes med en liste over forkortelser. Ellen Holm har designet strikkeopskrifter til fx Hendes Verden igennem en årrække, og hun har tidligere udgivet 20 år på pinden, 2014.

En fin samling af strikkeopskrifter, der henvender sig til bred gruppe af strikkere. Dog indeholder bogen ingen instruktioner, så et vist kendskab til håndværket anbefales.

Der findes efterhånden en del strikkebøger eller hæfter, der udelukkende indholder et forholdsvist lille antal strikkeopskrifter fx No. 1, no. 2, no. 3 -SommerstrikEn hjertesag, 2010, Annete Danielsens Sommerstrik, 2012 og En hjertesag, 2014Der findes efterhånden en del strikkebøger eller hæfter, der udelukkende indholder et forholdsvist lille antal strikkeopskrifter fx No. 1, no. 2, no. 3 -, 2010, Annete Danielsens , 2012 og En hjertesag, 2014Der findes efterhånden en del strikkebøger eller hæfter, der udelukkende indholder et forholdsvist lille antal strikkeopskrifter fx No. 1, no. 2, no. 3 -, 2010, Annete Danielsens Sommerstrik, 2012 og , 2014.