Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Ib får et kys - uf!


Beskrivelse


Ib løber af sted. My vil kysse ham, og det vil han ikke have. Han synes, det er ulækkert, at My altid vil kysse ham. Han må finde et godt gemmested!

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 9. maj 2017

af

af

Inge Lykke

d. 9. maj 2017

Ib er ude at gå. Så møder han My. My elsker Ib, og hun vil gerne kysse ham. Men Ib har ikke lyst til at kysse. Hvad skal han gøre? Til børn på 6-7 år.

My har fået øje på Ib, og straks vil hun kysse ham, men Ib siger nej tak. Ib løber af sted, men My løber efter. Hun råber efter ham, at han er kær, og at han er hendes mus. Ib tænker, at hun er skør. Endelig finder han en mur at gemme sig bag. Skønt tænker han, men... Bogen består af fem dobbeltopslag, hvor illustrationerne går hen over midten. Illustrationerne er meget enkle farvede tegninger, hvor personerne har tændstik tynde lemmer og store hoveder. Teksten er sat med store typer. Længste ord har tre bogstaver, og linjerne er korte. Bogen har lettal 7, og er udgivet i serien "Lydret" fra forlaget Turbine.

En sød og meget let bog til den allerførste selvstændige læsning. Teksten alene kunne ikke fortælle historien, men illustrationerne fortæller på en humoristisk måde rigtig godt med.

I serien om Ib er tidligere udkommet fx: Ib ser en tyk katLivas kæreste. En anden bog om kærester med lavt lettal er fx: Livas kæresteI serien om Ib er tidligere udkommet fx: Ib ser en tyk kat. En anden bog om kærester med lavt lettal er fx: .