Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Ib ser tv


Beskrivelse


VM i håndbold er spændende, så spændende, at selv en gåtur i kulde og sne ikke kan forhindre, at man kan følge med i tv.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 4. mar. 2016

af

af

Ingelise Blom Hansen

d. 4. mar. 2016

Ib ser tv sammen med sin far. Det er mor sur over, så til sidst må far og søn rette sig efter, hvad hun siger. Fra 6 år.

VM i håndbold er spændende, så spændende, at selv en gåtur i kulde og sne ikke kan forhindre, at man kan følge med i tv. "Ib ser tv" er fra serien om Ib i "Lydret 1" fra Turbines lydrette serie for begynderlæsere. Hvert opslag har en helsides illustration. Teksten er med ord på to og tre bogstaver.

Fin lille og sjov tekst, der understøttes af helsides kulørte og humoristiske illustrationer. Illustrationerne ikke blot understøtter, men de supplerer også fortællingens indhold med alt det, der ikke kan siges med ord på to og tre bogstaver. Bogen er i blødt bind med sider i lækkert kraftigt papir, der tåler at blive bladret igennem mange gange.

I samme helt lette serie findes fx Giv den gas, Ib!Mikkel og far ser tv. Forholdet mellem far og søn er tema i mange bøger for begynderlæseren. Af de lidt sværere bøger kan nævnes Mikkel og far ser tvI samme helt lette serie findes fx Giv den gas, Ib!. Forholdet mellem far og søn er tema i mange bøger for begynderlæseren. Af de lidt sværere bøger kan nævnes .