Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Idas iPad er væk


Beskrivelse


Ida har fået en helt ny iPad. Hun må ikke tage den med i skole, men det gør hun alligevel, og nu er den væk. Ida bliver ked af det, og far bliver sur.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 27. nov. 2018

af

af

Ingelise Blom Hansen

d. 27. nov. 2018

Ida har fået en helt ny iPad. Hun må ikke tage den med i skole, men det gør hun alligevel, og nu er den væk. Ida bliver ked af det, og far bliver sur. Fra 7 år.

Ida har sin nye iPad med i skole. Hurtigt bliver hun midtpunkt i klassen. Men pludselig er iPadden væk. Marie Duedahl skriver mange letlæsningsbøger til begynderlæseren. Dette er endnu en. Bogen er gennemillustreret med farvede tegninger på hvert opslag. Titlen udkommer i serien "Lydret 2". Bogen udkommer i hardback. Man kan hente opgaver på www.turbine-undervisning.dk.

Fin lille letlæsningsbog. Begynderlæserne vil fint kunne identificere sig med handlingen. Måske har de selv en gang taget noget, der ikke var deres. Vi har ikke før hørt om Ida, men måske kommer der flere historier om hende. Illustrationerne er sjove og spiller fint sammen med teksten.

Nogle gange kommer man til at tage noget, man ikke må. Læs fx Det skal du få betalt!Maja stjæler og den lidt sværere Maja stjælerNogle gange kommer man til at tage noget, man ikke må. Læs fx Det skal du få betalt! og den lidt sværere .