Bøger / skønlitteratur til børn / pegebøger

Igennem året - med Musse Mus


Beskrivelse


Følg med Musse Mus gennem årstiderne og se hvad han elsker at lave, når det er forår, sommer, efterår og vinter. Charmerende pegebog til sprogstimulering for børn fra 18 måneder til 3 år.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 22. apr. 2022

af

af

Line Hoffgaard

d. 22. apr. 2022

Følg med Musse Mus gennem årstiderne og se hvad han elsker at lave, når det er forår, sommer, efterår og vinter. Charmerende pegebog til sprogstimulering for børn fra 18 måneder til 3 år.

To pegebøger om Musse Mus. I "Hjemme i huset" følger vi Musse Mus derhjemme. Han bager en kage i køkkenet, læser en bog i stuen, leder efter skatte på loftet, børster tænder på badeværelset m.v. "Året igennem" handler om årstiderne. I foråret danser Musse Mus med dyrebørnene og om sommeren er han på stranden og surfer. I efteråret flyver Musse Mus med drage og i vinteren kælker han. Der er en linje på hver side om de situationer, Musse Mus befinder sig i. Nederst på siden er der seks ting markeret, som man kan prøve at finde i det store billede. Bøgerne er i kvadratisk format med tykke papsider. Der findes to andre bøger om Musse Mus: Tæl til 10 med Musse Mus100 første ord med Musse Mus og 100 første ord med Musse MusTo pegebøger om Musse Mus. I "Hjemme i huset" følger vi Musse Mus derhjemme. Han bager en kage i køkkenet, læser en bog i stuen, leder efter skatte på loftet, børster tænder på badeværelset m.v. "Året igennem" handler om årstiderne. I foråret danser Musse Mus med dyrebørnene og om sommeren er han på stranden og surfer. I efteråret flyver Musse Mus med drage og i vinteren kælker han. Der er en linje på hver side om de situationer, Musse Mus befinder sig i. Nederst på siden er der seks ting markeret, som man kan prøve at finde i det store billede. Bøgerne er i kvadratisk format med tykke papsider. Der findes to andre bøger om Musse Mus: Tæl til 10 med Musse Mus og .

De skønneste pegebøger med en flot og humoristisk grafik. Bøgerne er fulde af små fine detaljer, som vækker glæde og får smilet frem. Musse Mus er en tyk mus med et kæmpestort hoved og en tyk krop med bittesmå arme og ben i stil med Gurli Gris.

Lignende pegebøger om årstiderne er fx: Malles årMig og årstiderneMalle er hjemmeTing, du kan finde og Mig og årstiderne. Malle er hjemme og Ting, du kan finde er pegebøger om ting og aktiviteter derhjemmeLignende pegebøger om årstiderne er fx: Malles år og . Malle er hjemme og Ting, du kan finde er pegebøger om ting og aktiviteter derhjemmeLignende pegebøger om årstiderne er fx: Malles år og Mig og årstiderne. og Ting, du kan finde er pegebøger om ting og aktiviteter derhjemmeLignende pegebøger om årstiderne er fx: Malles år og Mig og årstiderne. Malle er hjemme og er pegebøger om ting og aktiviteter derhjemme.Informationer og udgaver