Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Ilden og hjertet


Beskrivelse


Fantasy. Synne, Fredbjørn og Sigurd er endelig nået til Ro. Byen er stærkt forarmet og Synne ved godt hvorfor, og i byen tror mange på historien om at hun lod sin far indbrænde, så de må gå forsigtigt frem.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 26. maj 2014

af

af

Lars Larsen

d. 26. maj 2014

3. del af den spændende fantasytrilogi Synnes hævn, mest for piger fra 10 til 13 år.

I sidste del af trilogien er Synne, Fredbjørn og krigerens søn, Sigurd, nået til Ro. Byen er stærkt forarmet. Synne ved godt hvorfor, og da de fleste i byen tror på historien om, at hun lod sin far indebrænde, må de gå forsigtigt til værks i kampen mod overmagten og i bestræbelserne på at få hævn og vinde kroen tilbage. Da det tilmed viser sig at Elleheksen er i live, bliver Synne og Fredbjørns forhold sat på en hård prøve. Som i de foregående bind skrider handlingen roligt fremad for at tage rigtig fart hen i mod slutningen, hvor alt bliver sat endeligt på plads. Bogen svarer i udstyr og opbygning til de forrige. En overskuelig og letlæst jegfortælling med megen dialog og korte kapitler. På forsiden et meget nutidigt billede af Synne og Fredbjørn, og på bagsiden en fin introduktion til indholdet.

Let fantasy som i forfatterens bornholmertrilogi "Den hemmelige by", 2003-2005. Spænding som i hendes cowboyserie "Død eller levende", 2012-13.

Sidste bind i den spændende trilogi om Synne og Fredbjørn. Let fantasy for 10-13-årige, der kan lide eventyr og spænding.