Bøger / skønlitteratur / roman

Ind i den hvide nat


Beskrivelse


Krimi. Lars Winkler fra Københavns Politi har personlige problemer, men prøver at passe sit arbejde, som lige nu handler om narkosmugling. En kollega fra Station Bellahøj bliver mere og mere korrupt, og deres veje mødes i et dramatisk slutspil.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 17. jan. 2020

af

af

Lone Krøgh

d. 17. jan. 2020

En bizar form for narkosmugling viser sig at hænge sammen med en række indbrud i København, der slet ikke er så banale, som de i første omgang ser ud til at være. For læsere af gedigne danske krimier med drive og en høj spændingskurve.

7. selvstændige bind i serien om Lars Winkler fra Københavns Politi. Han har et alkohol- og stofmisbrug og bliver sendt på afrusning. Opholdsstedet er for renskuret for ham, og da han samtidig falder over noget narkosmugling, er han ikke sen til at genoptage sit arbejde. Nanna Christoffersen fra Station Bellahøj arbejder med en række indbrud, og som så ofte før stikker hun nogle af kosterne til side til sig selv. De to sager udvikler sig dramatisk og ender med at krydse hinanden. Lars har kærestesorger og rod i privatlivet, og Nanna er flosset i kanterne og har gennem årene rodet sig ind i en masse skidt. Hidtil har hun kunnet holde sig under radaren, men nu skal hun både betale sin søns spillegæld og hans bryllup. Nogen efterstræber hende for alvor, og det kan kun gå galt.

Aldeles udmærket og velskrevet krimi, hvor plottet bliver afviklet i et højt tempo med konstant skift i synsvinkel.

Jakob Melander og Jesper Stein skriver populære krimier, der minder så meget om hinanden, at man næsten ikke kan holde deres hovedpersoner Lars Winkler og Axel Steen ude fra hinanden. Hvis man kun har læst den ene, vil man med garanti synes om den anden også. Se fx Solo.


Politiken

d. 10. mar. 2020

af

af

Sophie Engberg Sonne

d. 10. mar. 2020