Bøger / skønlitteratur / roman

Ind i en stjerne


Beskrivelse


Puk er lykkelig, gravid i syvende måned og har en lille søn på 2 år, men pludselig falder hele hendes verden sammen, da hendes mand uventet dør. Hvordan skal livet nogen sinde blive et liv igen?

Anmeldelser (8)


Bibliotekernes vurdering

d. 8. apr. 2019

af

af

Rikke Bruun

d. 8. apr. 2019

Under et halvmaraton falder Lasse pludselig om med et hjertestop. Hjemme står hans gravide kone og gør klar til deres 2-årige søns fødselsdagsfest uvidende om at hendes liv lige har taget en drastisk drejning. For læsere der ikke er bange for de svære sider af livet.

På en dejlig søndag står Puk i køkkenet og forbereder sin søns fødselsdagsfest, da telefonen ringer, og hun får beskeden om, at hendes mand er indlagt. Et hjertestop har sendt ham i koma, og kort efter dør han. Nu står hun højgravid og med en søn på 2 år, som slet ikke forstår, hvorfor hans far ikke kommer hjem igen. Puk forsøger at finde en vej igennem sorgen, mens babyen vokser i maven, men da hun tre måneder efter sin mands død føder endnu en søn, er savnet stadig stort, og livet virker uoverskueligt. Heldigvis er der hjælp at hente omkring hende, og som tiden går, kommer hun igennem sorgen. Bogen er selvbiografisk, og er forfatterens skønlitterære debut.

En gribende og hudløs roman om det at miste på et af de mest følsomme tidspunkter i livet; der hvor familien starter. Forfatteren formår at lede læseren igennem en sorg så dyb og ærlig og stadig efterlade sin læser med et håb. Hård men anbefalelsesværdig læsning.

I Lotte Kirkeby Hansens roman De nærmesteLøgnerens hus og Katrine Nørregaards Løgnerens hus kommer vi ind under huden på familier efter et dødsfaldI Lotte Kirkeby Hansens roman De nærmeste og Katrine Nørregaards kommer vi ind under huden på familier efter et dødsfald.


Sygeplejersken

Årg. 119, nr. 6 (2019)

af

af

Jette Bagh

Årg. 119, nr. 6 (2019)


litteratursiden.dk

d. 3. maj 2019

af

af

Maria Guldager Rasmussen

d. 3. maj 2019

Vidunderligt velskrevet selvbiografisk debutroman om dyb sorg, tabet af en ægtemand og livet som mor for to helt små drenge. Puk Qvortrup sætter ord på det ubeskrivelige. Puk er 26 år og gravid. Hun ...


Jyllands-posten

d. 22. maj 2019

af

af

Henriette Bacher Lind

d. 22. maj 2019


Kristeligt dagblad

d. 4. maj 2019

af

af

Svend Skriver

d. 4. maj 2019


Politiken

d. 18. maj 2019

af

af

Lilian Munk Rösing

d. 18. maj 2019


Weekendavisen

d. 3. maj 2019

af

af

Kristian Ditlev Jensen (f. 1971)

d. 3. maj 2019