Bøger / skønlitteratur / roman

India Place


Beskrivelse


Hannah Nichols har elsket Marco D'Alessandro siden hun var en stor skolepige. Men det er også på grund af ham, at hun ikke siden har haft en ny mand. Kan de nogensinde genfinde tilliden?

Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 3. maj 2018

af

af

Maria Sjøblom

d. 3. maj 2018

Hannah Nichols har elsket Marco D'Alessandro siden hun var en stor skolepige. Men det er også på grund af ham, at hun ikke siden har haft en ny mand. 4. selvstændige bind i serien Dublin Street, som er fyldt med både romantik og sex.

Hannah deler ikke sine bekymringer med ret mange. Men hun stolede på den lidt ældre Marco, selvom han var en af skolens bøller. Som unge havde de én romantisk aften, hvor Hannah mistede sin mødom. Men bagefter forlod Marco hende og rejste væk fra Skotland. Hannah er aldrig rigtigt kommet sig over det store svigt, men da hun pludselig møder Marco igen, kan ingen af dem fornægte de store følelser. Netop da parret tror, at de kan lægge fortiden bag sig, dukker flere af fortidens hemmeligheder op. Kan de mon nogensinde finde tilliden til hinanden igen?.

Her er både romantik, et par der er "meant-to-be" og en velskrevet historie med store og hede følelser. Mens man hepper på, at Hannah og Marco finder hinanden igen og hjertet sidder helt oppe i halsen, kan man dog ikke lade være med at forholde sig en smule skeptisk til den lidt konstruerede og usandsynlige handling. Derfor er dette ikke den bedste af bøgerne i serien, til gengæld får vi masser af ny viden om personerne fra de tidligere bøger.

Hannah og Marcos kamp for kærligheden minder på mange måder om Hannah og Garrets problemer i Lagt på is, som er 2. bind i "Off Campus"-serien af Elle Kennedy.


litteratursiden.dk

d. 6. aug. 2018

af

af

Pia Bechmann

d. 6. aug. 2018

Kompliceret kærlighed, humor og nære venskaber. Der er så meget at holde af i Samantha Youngs Dublin Street-serie, der forfiner romancegenren på den smukkeste måde. Hannah har kun været forelsket én g...