Bøger / faglitteratur til børn

Indianere


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 23. mar. 2017

af

af

Pia Gunilla Park

d. 23. mar. 2017

Vidste du, at indianerne troede, at alt i naturen var levende? Også græs, sten og vand? Eller at de ofte fik navne efter hvad de var gode til? I denne bog kan du blive klogere på Amerikas oprindelige befolkning. For 8-10-årige.

Bogen hører til i serien "Jeg læser". Den fortæller om Nordamerikas indianernes oprindelige livsstil. Den kommer kort omkring Maya- og Inkaindianerne, og der rundes af med indianernes liv i dag. Bogen har et lixtal på 19. Den har indholdsfortegnelse og bagest stikord og henvisning til mere information om emnet. Hvert af de 14 kapitler fylder et opslag. Teksten er delt ind i korte afsnit, og der er tegninger eller fotos på alle opslag. På seriens hjemmeside kan man gratis hente opgaver til bogen.

En god, indbydende og letlæst fagbog om indianere, som kommer ind på rigtig mange spændende områder om indianernes levestil og ritualer.

Af andre lette fagbøger om indianere kan nævnes IndianereIndianere fra serien "Første fakta" med lix 10 samt i serien "Faktisk!" på lix 12Af andre lette fagbøger om indianere kan nævnes fra serien "Første fakta" med lix 10 samt i serien "Faktisk!" på lix 12.